Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av City Adventures

Snittbetyg: 5

Baseras på 12 recensioner.

Matilda Rosen
(5)
Precis som ett Escape Room fast för 100 pers. Genomarbetat upplägg och proffsigt genomfört!
Lucas
(5)
Vi körde aktiviteten som ett målfirande med teamet, blev ett perfekt upplägg med mycket skratt och ett upplägg som kändes modernt! Avslutade med en kanonmiddag, supernöjda!
Johan
(5)
Rolig teamaktivitet på lagom nivå där alla kan vara med. Rekommenderas!
Julia R
(5)
Himla kul teambuilding fylld med skratt! Uppskattat av hela gänget och välordnat av City Adventures. Rekommenderas!
Julia
(5)
City Adventures ordnade en rolig eftermiddag för mig och mitt team. Mycket skratt och uppskattat av alla!
Carl
(5)
City Adventures ordnade en riktigt bra eftermiddag för teambuilding. Proffsigt skött och alla var väldigt nöjda
Angelica
(5)
Vi skulle ta oss till olika platser och lösa uppgifter. Ibland skulle vi hitta en person som vi fick en uppgift av. Vi både gick, sprang och åkte t-bana. Sedan var vi tvungna att ta reda på var målet var och där skulle vi säga lösenordet. Riktigt bra genomfört och dessutom vann vi :-)
Frida Heimer
(5)
Tiden är knapp och uppgiften är tydlig. Lös alla ledtrådar för att inte innehållet i kassaskåpet ska sprängas! Tidsbristen gör hela uppdraget så mycket mer spännande och gruppen måste dra nytta av varandras kompetens och kunskap för att klara ledtrådarna med bästa möjliga mån. Väldigt bra teambuildingövning och superbra arrangerat av Swedish Eve...
Visa hela
Gustav
(5)
Denna aktivitet fick oss verkligen att samarbeta. Perfekt som teambuilding. Massor av gåtor och koder att knäcka och en rolig avslutning.
Andreas
(5)
Vi körde denna aktivitet med jobbet och det var jättebra. Genomtänkt. lärorikt och kul med Ipadens alla funktioner. Man kunde se var de andra lagen befanns sig och vilken poäng alla hade vilket höjde tävlingen rejält. Super!!
Anders
(5)
Jättekul och spännande aktivitet. Trevlig och proffsig personal på Swedish Event. Vi hade jättekul på stan med denna aktivitet. Rekommenderas stort.
Anders
(5)
Superkul aktivitet som verkligen sätter fart på tävlingsinstinkten. Bra arrangerat och proffsiga guider som ledde aktiviteten. Rekommenderas!!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information