Visa aktivitet.se som: Mobil

Prova på kurs i silversmide

Stefan Salomonsson Smyckesmide
Göteborg
3 timmar
750 SEK
Varje söndag

Beskrivning

Vill du själv lära dig att formge dina egna smycken så är du välkommen att delta i någon av våra kurser. Du lär dig grundläggande tekniker och arbetar sedan fram dina egna idéer.

Guld/silversmidet är ett hantverk vars traditionella tekniker använts och utvecklats under många tusen år. Med enkla metoder och verktyg kan du skapa ett smycke i guld/silver.

Kurserna är för dig som tycker om att arbeta med dina händer och som älskar den tillfredsställande känslan av att själv tillverkat något bestående. Vi har många solskenshistorier där kursdeltagare funnit sin ”grej” och som nästan ser silversmidet som ren terapi samt ett skönt avbrott från sitt jobb och vardag.

Innehåll

Vi börjar med en kort genomgång av verkstaden och verktygen. Sedan går vi igenom de olika arbetsmetoderna.

På kurserna lär du dig att bocka, såga, fila, löda och smida. Målet med kursen är att du ska ha formgett och skapat smycken efter egen idé och design.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med mer rutinerade kursdeltagare för att få bra dynamik i grupperna. På det viset lär ni även av varandra.

Kursmaterial

Alla verktyg och annat material som behövs för kurserna finns i lokalen. Både tråd och plåt används.

Bokning

Man kan antingen köpa kursen och betala för silvret efter kursens slut eller köpa kursen med silvret inkluderat för ett fast pris, vilket kan vara bra om du vill ge bort en kurs utan att mottagaren av kursen skälv ska behöva betala för silvret den använder.

När du köper en ”Prova på kurs” så har du möjligheten att skriva ett meddelande vilken söndag och vilken tid du vill komma när du går in på beställningen, så bekräftar vi din tid via mejl. Annars går det bra att kontakta oss genom en intresseanmälan.

Anmärk att om du ger bort en kurs som inte har silvret inkluderat så måste kursdeltagaren betala för materialet som den använder vid kursens slut.

Om du har bokat ett datum och sedan behöver ändra till ett annat så är det bara att höra av sig så skriver vi in dig vid det tillfället, men vi ber dig att höra av dig så tidigt som möjligt.

Det går även bra att kontakta ossför att boka in en tid och sedan betala på plats efter kursen eller komma till våran vackra ateljé och köpa ett presentkort för en kurs.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Prova på kurs i silversmide. Det är gratis och inte bindande!

Stefan Salomonsson Smyckesmide

Kom och skapa hos Stefan Salomonsson Smyckesmide i Göteborg

Stefan Salomonsson är guld/silversmed och smyckeskonstnär. Han bedriver också kurser i silversmide med inriktning på smyckesdesign i sin ateljé´ i Kronhusbodarna som ligger centralt i Göteborg.   » Mer informationFör mer information om Stefan Salomonsson Smyckesmide eller deras kurser, gör en...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Stefan Salomonsson Smyckesmide

Kontaktuppgifter till Stefan Salomonsson Smyckesmide

Stefan Salomonsson Smyckesmide

Postgatan 6-8
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.stefansalomonsson.se

Recensioner
Det finns inga recensioner för Prova på kurs i silversmide
Intresseanmälan

För att få mer information om Prova på kurs i silversmide, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information