Visa aktivitet.se som: Mobil
Om aktivitet.se

Om aktivitet.se

aktivitet.se är en söktjänst för dig som letar efter roliga aktiviteter och nya upplevelser. Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Vi samarbetar med allt från större eventbolag till mindre arrangörer och har skapat en samlingsplats för aktiviteter inom alla tänkbara områden.

Vi anordnar även digitala event för att inspirera och skapa en naturlig mötesplats för dig och våra arrangörer. Vi använder oss av Lanseras plattform där vi bygger upp en fiktiv miljö för att optimera din upplevelse.

Gör något roligt ihop

Ta med dina vänner och kollegor på en aktivitet i allt från skytte och dans till matlagning och guidade turer. Oavsett om du är ute efter en lugn eller fartfylld aktivitet hittar du det hos oss.

Annonsera på aktivitet.se

Vill du nå ut till företag och grupper genom att medverka på aktivitet.se?

Läs mer och kontakta oss

Vi är en del av Educations Media Group

EMG är idag marknadsledande inom utbildningsmarknadsföring och driver världens största söktjänster för utbildning. EMG samarbetar med 4 000 utbildningsleverantörer i 40 länder och hjälper 3 miljoner studenter att hitta rätt utbildning för sina behov bland de 50 000 program som finns tillgängliga varje månad.

Här hittar du våra Allmänna Villkor och Integritetspolicy.

Postadress:
EMG - Educations Media Group AB
Karlavägen 104, 115 26 Stockholm

Besöksadress:
EMG - Educations Media Group AB
Karlavägen 104, 115 26 Stockholm

Företagsadress:
Findcourses PRO AB
Karlavägen 104, 115 26 Stockholm
Org.nummer: 556882-3198

Senast uppdaterad: 13 okt 2021
Senast uppdaterad: 2021-10-05

Jobba hos oss

aktivitet.se ingår i koncernen Keystone Education Group. I dagsläget är vi ungefär 160 personer på företagets kontor runt om i Europa. Tillsammans arbetar vi varje dag för att våra besökare ska hitta sin drömutbildning.   Hos oss på Keystone Education Group arbetar du i en internationell och motiverande miljö. Vi är marknadsledande när det kommer till söktjänster för utbildning i hela vä ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-05

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till aktivitet.se. Vi på aktivitet.se bedriver inga egna aktiviteter utan fungerar som en söktjänst för att hitta och jämför aktiviteter. Om du har frågor om en specifik aktivitet kontaktar du den arrangör som anordnar den.

Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information