Visa aktivitet.se som: Mobil

Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!

Al Dente
Stockholm
3 timmar

Beskrivning

Låt er inspireras av det italienska köket i 3 timmar!

   3 timmar i köket!

Tänk nytt, laga mat på lunchen! Det här är en lite kortare matlagningsaktivitet som passar lika bra för både lunch, middag och möhippa.

Tillsammans hinner ni laga förvånansvärt många härliga rätter på bara 3 trevliga timmar. Kanske en antipasto-buffé med härliga smårätter eller en ljuvligt doftande risotto. Eller varför inte stoppa er egen salsiccia eller baka färsk pasta, pasta fresca? Ni väljer själva vad ni vill laga eller låter oss komma med förslag - vi gillar flexibilitet! Det här passar fint som företagsevent, när man vill fira en extra kul födelsedag eller en blivande brud. Ni avslutar matlagningen med att slå er ner runt vårt stora köksbord och avnjuta en äkta italiensk festmåltid.

Våra rustika italienska kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Följ med oss in i det italienska, genuina köket och känn dig som hemma. Benvenuti!

Börja med att skicka en förfrågan - välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Manuela
(5)
Vad ger man till kompisar som redan har allt och det de inte har kan de köpa själva? En upplevelse såklart. Och vad kan då vara bättre än att träffas och laga mat tillsammans, lära sig något nytt, äta tillsammans och ha en kanontrevlig kväll. Inte mycket som slår det! Al Dente fixade kvällen på ett fantastiskt trevligt sätt. Prestigelös...
Visa hela
Susanne
(5)
Rolig aktivitet för teamet med god matlagning. Blir väldigt trivsamt och lättsamt att laga mat tillsammans. Fick också höra intressanta saker om italiensk matlagning. Sen blev allt väldigt gott också.
JL
(5)
Vi var 10 personer från vårt företag som fick en helkväll med skratt, rolig och god matlagning, härliga tips och underbar miljö- som ett stort italiensk kök! Rekommenderas verkligen. Främjar verkligen gruppsammanhållning!

Al Dente

Al Dente

Al Dente - italiensk matlagning på riktigt, i centrala Stockholm!

Vill du laga mat så att den doftar och smakar lika gott som i Italien? Hos oss på Al Dente hittar du en bit av det äkta Italien - från råvaror och matkunskap till stämningen kring bord och grytor. Här...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!
Recensioner
(4,9)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 283 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information