Visa aktivitet.se som: Mobil

Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!

Al Dente
Ort: Stockholm
Längd: 3 timmar
Arrangör: Al Dente plus

Beskrivning

Låt er inspireras av det italienska köket i 3 timmar!

   3 timmar i köket!

Tänk nytt, laga mat på lunchen! Det här är en lite kortare matlagningsaktivitet som passar lika bra för både lunch, middag och möhippa.

Tillsammans hinner ni laga förvånansvärt många härliga rätter på bara 3 trevliga timmar. Kanske en antipasto-buffé med härliga smårätter eller en ljuvligt doftande risotto. Eller varför inte stoppa er egen salsiccia eller baka färsk pasta, pasta fresca? Ni väljer själva vad ni vill laga eller låter oss komma med förslag - vi gillar flexibilitet! Det här passar fint som företagsevent, när man vill fira en extra kul födelsedag eller en blivande brud. Ni avslutar matlagningen med att slå er ner runt vårt stora köksbord och avnjuta en äkta italiensk festmåltid.

Våra rustika italienska kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Följ med oss in i det italienska, genuina köket och känn dig som hemma. Benvenuti!

Börja med att skicka en förfrågan - välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!.

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Al Dente

Al Dente

Al Dente - italiensk matlagning på riktigt, i centrala Stockholm!

Vill du laga mat så att den doftar och smakar lika gott som i Italien? Hos oss på Al Dente hittar du en bit av det äkta Italien - från råvaror och matkunskap till stämningen kring bord och grytor. Här...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.aldentestockholm.com

Recensioner

Christina   |   2018-06-12
Jättetrevligt och familjärt
          (5)
P   |   2018-02-20
God mat, trevlig personal, fin lokal! Med andra ord en toppenkväll. Även om allt var bra så tycker jag nog ändå att priset är lite väl högt för vad man får.
          (4)
Isabelle   |   2018-02-06
Tack för en supertrevlig kväll - fantastiska recept, härliga människor på plats som hjälpte oss att ordna en underbar italiensk middag vi till slut kunde avnjuta tillsammans. Rekommendera alla att göra detta tillsammans med sina kollegor för att inte bara lära sig laga goda, genuina italienska rätter - utan för att även ha en trevlig kväll och g...
Visa hela
          (4)