Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av All in Nature SWEDEN

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 34 recensioner.

Sabina Daka, WooCode AB
(5)
Efter att ha vart ute och kämpat med gåtor och klättring var det perfekt med en föreläsning om överlevnad. Vi känner oss absolut lite mer redo om "shit hits the fan" och fick både skratta samt lära oss massor av nyttigheter.
Fredrik Östling, bergab
(5)
Det var ett dygn fullt av nyttig information, fina naturupplevelser och inte minst härlig sammanhållning. Rekommenderar varmt detta!
Emelie Bergman, Bergab
(5)
Kursen överträffade mina förväntningar, jag tycker att aktiviteterna var roliga och utmanande.
Lilly Kihlbom, Kaka Arkitekter
(5)
Välplanerad och riktigt kul aktivitet! Fick bra kunskap om hur man gör upp en eld, håller igång den för matlagning och grundläggande knivkunskaper, vilket jag fick användning av under sommaren när jag tältade med barnen.
Annika
(4)
Det var en supermysig dag. När vi kom till platsen var det redan en eld och kaffaekokning på gång vilket kändes väldigt välkomnande. Jag gillade introduceringen när alla i gruppen fick berätta om sitt förhållande till skogen. Det var en fin stund där vi fick lära känna en ny sida hos varandra. Att kapa en björk var kul och oväntat. När vi fi...
Visa hela
David Olofsson, Skandia Fastigheter
(4)
När vi letade efter teambuilding-aktivitet hade vi egentligen två krav: - Alla skulle kunna delta obehindrat - Vi skulle vara utomhus Vi fick en välkomponerad dag och upplevelse i en för oss annorlunda miljö, åtminstone för oss som arbetsgrupp. Vi fick testa på att laga mat utomhus vilket ställde krav på lagarbetet, lära oss att göra upp...
Visa hela
Camilla Andreasson idrottslärare
(4)
Trevlig bra intressant
Eva Kätting
(4)
Bra blandning av teori och praktik. Positivt att första hjälpen delen var inriktad på de problem vi kan råka ut för. Ledaren lyhörd för gruppens önskemål.
Eva Drott
(5)
Trevligt, lärorikt, bra instruktioner. Inga anm eller neg synpunkter.
Eva Järkenstedt
(5)
En bra, rolig och nyttig dag i överlevnadens tecken, specialiserat på eld.
Kontorsråttan
(5)
Ett riktigt kul dygn i skogen. Perfekt för vårt företag att komma bort från stan och enbart få umgås och lösa dagliga problem i skogen. Rekommenderas.
Christina
(5)
En jättekul och välarrangerad kick-off. Allt från mottagande, genomgångar och info till matlagning och brödbakning över öppen eld. Vi fick lära oss att samla in användbart material till att tända egen eld med och sedan kniv och tändstål. Därefter fick vi recept till vår matlagning och bakning. Jättekul där alla fick delta i laget. Kan varmt reko...
Visa hela
Christina
(5)
En jättekul och välarrangerad kick-off. Allt från mottagande, genomgångar och info till matlagning och brödbakning över öppen eld. Vi fick lära oss att samla in användbart material till att tända egen eld med och sedan kniv och tändstål. Därefter fick vi recept till vår matlagning och bakning. Jätteukl där alla fick delta i laget. Kan varmt reko...
Visa hela
Björn Peterson
(5)
Mycket proffsigt upplägg, mycket bra råd hur man gör upp eld, hanterar kniv och yxa bl.a. Kan kanske kännas onödigt för många, men samtliga tror jag gjorde/gör på annat sätt.
Mats
(5)
Väl genomfört dygn med mycket nya saker att lära sig. bra balans i de olika aktiviteterna. Bra val av plats.
nicolas strumane
(5)
Very interesting and adventurous activity (prefect for teambuilding and to improve survival and nature skills)
Emelie
(5)
Insiprerande och lärorikt dygn i gott sällskap. Utan tvekan den bästa teambuilding aktiviteten jag deltagit i.
Jerker
(4)
Teamövning, överlevnadsövning.
Volvo Bussar GM
(5)
Rekommenderas varmt för alla typer av grupper som vill göra en utmanande och givande aktivitet.
Dan Lerström
(5)
Samtidigt som vi lärde oss en massa om "överlevnad", så var det ett bra sätt att stärka teamet. Och lära känna varandra ännu bättre
Per
(5)
Bra aktivitet för ett team samt annorlunda mot klassiska team-building aktiviteter.
Patrik
(5)
En upplevelse jag kommer att minnas - bra balans mellan tufft arbete och njutning. Kursen anpassades väl efter gruppens förmåga och den tid vi hade tillgänglig.
Per B
(5)
Trevlig rolig och lagom hjälpsam guide. Utmanande uppgifter. Fint väder.
Razi Garbie
(5)
För en person, helt utan tidigare erfarenhet av att vara i naturen så var detta en upplevelse jag inte kommer att glömma. Kombinationen av teroi och praktiska övningar var mycket bra.
Kalle
(5)
Bra aktiviteter, man lärde sig praktiska saker och fick handfasta tips. Roligt att få jobba lite med kroppen och att tillsammans bygga något. Lätt att motivera sig att jobba på då det är man själv som får 'lida' och/eller får det bekvämt beroende på hur hårt (och smart!) man jobbar. Jättebra väder spelade in såklart. BTW när jag åkte hem mot...
Visa hela
Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en aktivitet eller en arrangör på aktivitet.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en aktivitet. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information