Visa aktivitet.se som: Mobil

Aktiv Matlagning dag-eller kvällstid

AVEQIA
Stockholm
1 tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning
Aktiv Matlagning

Beskrivning

Aktiv matlagning – den ultimata relationsbyggaren!

Välkommen till en perfekt aktivitet där man kan möta sina kunder i en avslappnad miljö, vässa teamet, umgås med vänner eller bara njuta av god mat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans.

Redan 1999 myntade David Berggren begreppet Aktiv Matlagning. Då som nu handlade det om ett event där människor kunde mötas kring mat och matlagning och samtidigt bygga relationer. Aktiv Matlagning är inte en matlagningskurs utan snarare ett sätt att umgås naturligt i en avslappnad miljö med maten som gemensam nämnare.

Varför är aktiv matlagning så bra?

Det riktigt fantastiska med konceptet är vad som händer med människor när de lagar en måltid tillsammans. Miljön vi skapat är hemtrevlig och avslappnad och uppmuntrar människor att öppna sig. Hierarkier, förutfattade meningar och roller ramlar bort och kvar är människor i en grupp som skapar något tillsammans. Aktiv matlagning passar alla deltagare.

Våra kockar har erfarenhet från olika stjärnkrogar över hela världen och är lika duktiga med människor som de är i köket. Kockarna, våra specialbyggda lokaler, som är en kombination av ett exklusivt hemmakök och en stjärnkrog, och fantastiska råvaror skapar förutsättningarna för Aktiv Matlagning.

Vi älskar mat – och vi älskar att laga mat tillsammans med andra. Vi vet att matlagning kan förena människor på ett sätt som få andra aktiviteter lyckas lika bra med och du är välkommen till oss med företaget, som privat gäst individuellt eller i privat grupp.

Varmt välkommen!

Målgrupp

Företag som vill göra en annorlunda och teamskapande aktivitet internt eller med kunder alternativt den privata gruppen som vill göra något speciellt och annorlunda. Vi garanterar en trevlig och minnesvärd kväll med fantastisk mat – en gemensam upplevelse med inspiration som räcker länge!

Det här ingår

Aktiv matlagning (minimumdebitering 8 personer)

  • Egen kock/kockar
  • Eget kök och matsal
  • Fördrink 
  • Matlagningsaktiviteten
  • Vin och alkoholfritt alternativ under matlagningen
  • Fyra rätters avsmakningsmeny
  • Vinpaket med fyra olika viner till middagen
  • Kaffe/Te och Chokladtryffel
  • Obegränsat med mineralvatten (stilla/kolsyrat)
  • Presentförkläde till alla gäster

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Aktiv Matlagning dag-eller kvällstid. Det är gratis och inte bindande!

AVEQIA

Välkommen till oss på AVEQIA

AVEQIA är en mötesplats för företag, deras kunder, partners eller kollegor. Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra och stärka relationerna. Aktiv Matlagning för företag är således inte en...


Läs mer och visa alla aktiviteter med AVEQIA

Kontaktuppgifter till AVEQIA

AVEQIA

Tulegatan 11
113 53 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Det finns inga recensioner för Aktiv Matlagning dag-eller kvällstid
Intresseanmälan

För att få mer information om Aktiv Matlagning dag-eller kvällstid, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information