Visa aktivitet.se som: Mobil

Italiensk matlagning – aktiv matlagning och teambuilding med jobbet

BuonAppetito.se
Stockholm
En kväll

Beskrivning

Planerar du en kick-off eller ett teambuilding-event?

Kom till oss på BuonAppetito.se och laga italiensk mat tillsammans! Aktiv matlagning ger en stark upplevelse som skapar stor samhörighet i en grupp, ny energi och inspiration. Glöm kontoret och på med förklädet!

Matlagningsaktiviteten passar bra för teambuilding-aktiviteter på jobbet, för att avsluta en konferens eller en kick-off, som inslag på företagsfesten, som present till medarbetare och kollegor, eller bara för att ha trevligt.

Det blir en kväll där är alla får möjlighet att vara med att laga maten tillsammans i en hemtrevlig miljö precis som i en riktig famiglia italiana.

När maten är klar slår vi oss ner och äter tillsammans och dricker ett glas vin. Då brukar det finnas massor att prata om, och för dem som är nyfikna berättar vi gärna om italiensk kultur, resmål, historia och vardag.

Välkommen till våra gemytliga kök – i en fantastisk 1800-talsvilla på Kungsholmen med utsikt mot Mälaren, i en modern köksstudio intill vattnet på Södermalm eller i ett hemtrevligt kök i Vasastan.

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning – aktiv matlagning och teambuilding med jobbet. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Yvonne Eliasson
(5)
Trevligt och mycket gott. En helkväll med många skratt.

BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Laga genuin italiensk mat med BuonAppetito.se – en inspirerande upplevelse! Söker du efter en genuin italiensk matupplevelse där du får ta del av italienarnas egna knep i köket och samtidigt kan bygga stark gemenskap i gruppen? BuonAppetito.se anordnar matlagningskurser och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.buonappetito.se Gå till arrangörens hemsida

Intresseanmälan

För att få mer information om Italiensk matlagning – aktiv matlagning och teambuilding med jobbet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter