Recensioner av Happy Spider

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 59 recensioner.

Ylva Lövgren, Hyresgästföreningen

Aktiviteterna var uppskattade och alla hade roligt. Det här en aktivitet som vi kan rekommendera alla som söker roliga uppdrag, gemenskap och uteaktivitet.

Christian åkerman

Hela aktiviteten var suverän! Medarbetarna jobbade ihop och hade kul tillsammans. Kollegor som tidigare inte jobbat ihop fick chansen att verkligen lära känna andra och nya sidor hos varandra. Allt var toppen ! Lärdom för oss, ge mer tid till att bara hänga oh umgås, alltså lite mer tid att att prata ihop sig, innan tävlingsmod gick in. :-)

Eva

Vi hade så roligt när vi körde aktiviteten Around the world. Vi utförde olika uppdrag utomhus i Stockholm City och det blev många skratt. Frågorna i spelet var på en lagom nivå. Det fanns nåt för alla.

Julia G.

Tredje gånger vi använder Happy Spider. Alltid lika nöjd med både innehåll och personalens engagemang.

L

Kul idé som säkert funkar toppen digitalt men som teambuilding där alla är på plats blev det inte så engagerande. All hängde mest över varsin telefon. Vi hade väntat oss fler fysiska uppdrag. Lekledaren var kul och engagerande men det var inte prisvärt att ha någon på plats då deltagarna ändå var utspridda i olika lokaler. Hon interagerade med...

Lia Kommentar:
Tack så mycket för er återkoppling. Vi strävar alltid efter att förbättra upplevelsen för våra kunder och tar till oss av din feedback. Om du har frågor eller ytterligare åsikter är du alltid välkommen att höra av dig till oss.
Visa hela
Katarina

90 minuter kändes som 30! Tiden går fort när man har kul :) En rolig aktivitet som uppmuntrar till samarbete och skratt!

Sara Svärd

Alla var nöjda och glada efter den teambildande, utbildande, energiska och kreativa timmen där vi tävlade i Around The World!

Magnus

Detta är trejde gången vi kör ett event tillsammans med er - alltid lika uppskattat!

Anna

Innan: Lätta att få kontakt med, bra svar på frågor. Under: Engagerad och positiv värd som startade igång allt. Gav oss verkligen en super start!!! Sen var appen lätt att använda och kul med varierande uppdrag där allas olika kompetenser kom fram! En riktigt skrattfest för alla! Efter: Kul sammanfattning med genomgång av bilder och presentati...

Visa hela
Therese

Möjligtvis kan lämnas lite mer tid i starten till att se till att alla är med på tåget, en del var inte med tekniskt och upplevde stress.

Sofi

Väldigt rolig aktivitet som passade alla! Kul att kolla på fotona/filmklippen tillsammans efteråt :)

Eva Bäck

Mycket rolig aktivitet på jobbet som uppskattades av alla

Agneta

Trevlig och uppskattad aktivitet. Alla var nöjda.

Annica

Kul aktivitet som fungerar jättebra att göra digitalt, bra och engagerad arrangör.

Krekolas Trafikskola

En väldigt rolig aktivitet när vi genomförde poängjakten på vår konferens i Hamburg. Tack för ett bra upplägg, det blev många härliga minnen och skratt. Precis lagom tid tyckte jag också, vi höll på med uppdragen i 90 min.

Lars Emilsson, Akademikernas a-kassa

En perfekt teambuildingaktivitet som förutom nytta även bjöd på nöje.

Marie Carlsson Savilaakso, OP/IVA Jönköping

Fantastiskt roligt sätt att få komma ut och att få jobba i grupp. Roliga och kluriga frågor och uppgifter som lockade till skratt. Vi kan varmt rekommendera era aktiviteter.

Marie, administratör på högskola

En rolig, och lagom utmanande, tävling för oss. Vi ville ha något lättsamt som avbrott på konferensen, och lära känna varandra på ett mer personligt sätt än vid det dagliga arbetet. Kan rekommendera "Around the world" och arrangören!

Janne Gardell. Elon

Kul uppgift för alla.

Johan Wirzen

Jättekul personalaktivitet

Nasim Nazari, Ericsson

Very fun, engaging and full of joyful activities. A powerful and exciting start by Lia which made us even more interested to start the game.

ProfilGruppen Extrusions AB

Happy Spider är en strålande samarbetspartner att jobba med när det kommer till företagsaktiviteter! Engagerade och hjälpsamma med ett bra utbud av aktiviteter. Vårt evenemang uppskattades verkligen och alla deltagare hade väldigt roligt under tiden vi körde Poängjakten som kvällsaktivitet. Smidigt att arrangera och utföra!

Spygamesiteday

Som helhet gillade vi upplägget och framför allt hur Allyson fick igång hela kontoret i början fast det var online. Många hade roligt under spelet trots att flera team hade problem med ett antal frågor i banan. Det kunde t ex vara att kartan visade en plats, men svaret var en annan plats eller att man fick fel beroende på vilket språk man svarad...

Visa hela
Christine

Amazing and ease set up to use. A lot of fun questions that get the teams together and trigger a lot of creativity and the most important having fun together. 90' to go through all the hot spots is very challenging and it can easily take more time. The support from the team at Happy Spider is just Fantastic. Thank you.

Åsa

Vi hade verkligen roligt tillsammans under våra uppdrag och det var supersmidigt och annorlunda :-) !! Det enda som var lite otydligt var att man inte riktigt kunde veta om vi skulle svara på engelska eller svenska (t.ex. städer) och att man borde få poäng när man gissat rätt men haft ett litet stavfel (mest som feedback till Happy Spider).

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information