Visa aktivitet.se som: Mobil

Teambuilding utomhus med spännande uppdrag och energi - Populärt!

Happy Spider
Sammanfattning
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala
1,5 timmar
200 SEK
Kommande starter
Göteborg
Enligt överenskommelse - Valfri plats  
200 SEK
Malmö
Enligt överenskommelse - Valfri plats  
200 SEK
Stockholm
Enligt överenskommelse - Valfri plats  
200 SEK

Beskrivning

Teambuilding ute i friska luften + spännande uppdrag  = extremt bra kombo!

Det här är även en bra konferensaktivitet för er som vill fylla på med ny energi efter ett par timmars stillasittande.

I lag om 4-5 personer tävlar ni mot andra kollegor i roliga och spännande uppdrag. Ni väljer valfri plats som vi förvandlar till er spelplan.

Via vår app får deltagarna upp en karta med ett antal markerade platser som de behöver fysiskt ta sig till för att aktivera uppdragen. Dessa består av allt från frågor till foto & videouppdrag.

En eventledare bevakar ert spel på distans och ni har ett direktnr till eventledaren om det skulle behövas. +80 000 deltagare har spelat med oss under 2021. 

1.  Våra aktiviteter
2.  Upplägg

1.1 Poängjakten

Staden ni befinner er i omvandlas till ett gigantiskt spelbräde. I det här spelet ska ni förflytta er mellan olika platser och lösa en rad olika uppdrag. Uppdragen är värda olika många poäng och är kopplade till fem teman.

Ni kommer att utmanas i allt från kunskapsfrågor, kuriosa och tidsbegränsade uppdrag till roliga foto- och videouppdrag där lagen får använda både fantasi och kreativitet.

Poängjakten är en flexibel aktivitet där ni själva väljer område och tid. Dessutom så kan ni spela med kollegor på andra orter, i samma spel. Aktiviteten passar perfekt för teambuilding och kick-off.

1.2 Spionakademin

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag – en sammanfattning av Spionakademin. Spelet är en är gruppstärkande aktivitet som passar utmärkt för er som vill göra något kul tillsammans.

Ni väljer själva tid och plats. Deltagarna utmanas i allt från chiffer och uppmärksamhetsfrågor till mer lekfulla foto- och videouppdrag. Allt med spiontema, såklart! Ni kan även spela med kollegor på andra orter, i samma spel.

En garanterad succé med högt betyg bland våra kunder!

1.3 Around the world

Är ni redo att byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter runt om i världen?

Då är Around the World en perfekt aktivitet för er. Med inspiration från hela världen engageras deltagarna och tävlar lagvis i kuriosa och kreativitet.

Uppdragen varierar mellan faktafrågor och kreativa lösningar till foto och videouppdrag. Uppdragen är skräddarsydda för att få deltagarna att interagera med varandra på ett lättsamt och kul sätt.

När aktiviteten är slutförd får ni självklart behålla de bilder och videor som skapats under dagen. Ett fint minne att kunna titta tillbaka på!

2. Upplägg

Start. Deltagarna delas i förväg in i lag om ca. 4-5 personer och utser en lagkapten per lag. Lagkaptenen laddar ner vår app och skannar QR-koden ni får från oss. Lagen får upp en karta över valt område med ett antal platser utmarkerade.

Spel. Deltagarna ska sedan fysiskt promenera till de utmarkerade hotspots för att aktivera uppdrag och börja samla poäng.

Uppdragen är varierande och består av allt från det att laget ska posera som på en berömd målning eller att de filmar sin egen flygsäkerhetsgenomgång.

Andra handlar om att svara på en miniquiz, titta på en filmsnutt och gissa vad som kommer att hända sen mm.

Avslut. När tiden är slut samlas ni vid en överenskommen plats för att kora vinnarna.

Poängställningen och all media som skickats in under aktiviteten får ni tillgång till via en länk som vi skickar till er kontaktperson.

::: Behöver ni komma i kontakt med oss under spelets gång, har ni ett direktnummer till en eventledare. Denna bevakar och följer er aktivitet under tiden ni är ute.

Geografisk plats

Våra aktiviteter kan utföras var ni än är i Sverige, ja faktiskt över hela världen. Aktiviteten kan med fördel startas på kontoret och avslutas på en restaurang, i en konferenslokal eller någon helt annanstans – det är upp till er.

Har ni kollegor i en annan stad eller ett annat land som vill delta i aktiviteten? Inga problem, det fungerar alldeles utmärkt.

Några av våra kunder

Varför välja Happy Spider?

Erbjuds även online

Teambuilding

Populär aktivitet

Målgrupp

Vill ni förena nytta med nöje? Då ska ni kolla in våra utomhusaktiviteter. Teambuilding ute i friska luften + spännande uppdrag + roliga aktiviteter = extremt bra kombo!

Det här är även en bra konferensaktivitet för er som vill fylla på med ny energi efter ett par timmars stillasittande.

Gruppstorlek: 6-1000 personer
Tid: 90-120 min
Språk: Svenska eller engelska
Plats: Inomhus/ utomhus. På kontoret, konferensanläggning mm. 
Kan även utföras utomlands. 

Kostnader

200 kr / person ex. moms
Offert för grupper över 100 personer.
Minidebitering 3000 kr ex. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Teambuilding utomhus med spännande uppdrag och energi - Populärt!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Richard

Happy Spider

Bygg starta team med våra aktiviteter | Happy Spider

Oavsett om ni vill ha en rolig kick-off eller om det är på tiden att lära känna varandra lite bättre via teambuilding, så har vi aktiviteter som garanterat bjuder på många skratt och sätter kollegornas kunskaper på prov. I vårt...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Happy Spider

Kontaktuppgifter till Happy Spider

Happy Spider

Slottsbacken 8
Stockholm

 Visa telefonnummer
happyspider.se


Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Teambuilding utomhus med spännande uppdrag och energi - Populärt!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information