Måla keramik på möhippan

The Creativity House, i Stockholm
Längd
2 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Bokas valfri tid tisdag-torsdag 12.00-20.00 samt lördag-söndag kl 10.00-17.00 se detaljer
Längd
2 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Bokas valfri tid tisdag-torsdag 12.00-20.00 samt lördag-söndag kl 10.00-17.00 se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Måla keramik på möhippan. En social och avkopplande aktivitet. Hos oss går det bra att ta med snacks och dryck till er vistelse. Så här funkar det: 

1 VÄLJ FÖREMÅL
När ni kommer börjar man med att välja vilka föremål ni ska måla. Föremålen är gjorda av formgjuten vit lera som har skröjbränts för att man ska kunna måla på dem. De är oglaserade och har en sträv yta. Efter glasering och bränning blir ytan  blank och slät. Det finns  bruksföremål som muggar, tallrikar och skålar, men också t.ex. sparbössor, ramar och figurer.

2 MÅLA OCH SKAPA
Sedan är det dags att börja måla. I studion finns mycket att inspireras av, målad keramik, böcker och annat. Personalen ger introduktion, svarar på frågor och ger tips. Kreativiteten brukar komma fram lätt.  Våra färger är lätta att måla med, torkar snabbt och går att måla med flera lager för starkare nyans. Färgerna tvättas lätt bort med vatten. Glasyrerna är fria från giftiga ämnen(gareceramics.com)

3 LÄMNA OCH HÄMTA
När du målat klart, lämnas keramiken kvar hos oss och vi bränner i 1000 grader och färgerna blir vackert glansiga efter bränningen. Ni kan naturligtvis använda keramiken efter bränning. Allt kan hämtas 10 dagar senare. Det går att äta och dricka från dem och diska i diskmaskin. 

Kostnad: Priset totalt per keramikföremål står på hyllorna så ni väljer själva vad ni vill måla för objekt när ni kommer. I priset inkluderas keramikobjektet, måleriaktiviteten samt efterbearbetning av personal och glasyrbränning. En kopp kostar tex 290:- att måla. OBSERVERA att alla som kommer till oss väljer ett föremål var. Är ni 10 personer väljer ni 10 keramikföremål.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Bokas valfri tid tisdag-torsdag 12.00-20.00 samt lördag-söndag kl 10.00-17.00

  • Aktivitet
  • Stockholm

Målgrupp

Möhippor

Kostnader

Från 290:-/person beroende på vad man väljer för föremål att måla på. Det väljer ni på plats hos oss.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Måla keramik på möhippan. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
The Creativity House
Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

Välkommen till The Creativity House,  en keramik - måleri och glasstudio som funnit sedan 2006. Vi har 17 års erfarenhet av att ta emot företagsgrupper, möhippor och familjer. Lokalen är stor (122 kvm) med 7 m takhöjd och stort ljusinsläpp...

Läs mer och visa alla aktiviteter med The Creativity House

Highlights