Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 34 recensioner.

Anna Sjölin, Svenska kyrkan
(5)
Topenkul med trevligt, roligt och klurigt formulerade frågor under en lagom lång promenad.
Sweco Sverige AB
(4)
En deltagare önskar fler detaljer och frågor om Stockholm. Fin och trevlig promenad runt om i ett vackert Stockholm.
Mats Svensson
(5)
En mycket bra kombination av varierande frågor och kreativa tankenötter. Lagom långa transportsträckor mellan kryssen. Tydliga instruktioner och inga tekniska konstigheter.
Monika
(5)
Trevlig aktivitet som passar de flesta. Man får aktivera både kropp och hjärna. Enkla instruktioner och inga förberedelser.
Dennis
(5)
Kan rekommendera den här aktiviteten om ni tex har ett gäng nya på jobbet och behöver lära känna varandra bättre. Man har lagom tid att snacka mellan stoppen. Frågorna är roliga och lagom utmanande.
Maria Gray
(5)
Det här var ett väldigt trevligt sätt att umgås och uppbringade både rynkade pannor och goda skratt! Bra nivå på frågorna och varierade! Quizzen tog 1,5 timme att genomföra. Nästan alla mobilerna höll för vinterkylan och ett par lag hade fler på gång samtidigt för att säkerställa att resultaten kunde skickas in. Ett lag tog kontakt med supporten...
Visa hela
Maria
(5)
En rolig och spännande Quiz som visade Norrköpings fina innerstad.
Maria
(5)
Mycket bra support o bra instruktioner så att alla kom igång med tävlandet. Många blev snabbt engegerade i gruppen. Mycket roligt o lärorikt tävlande.
Mikaela
(5)
Smidig, enkel och mycket uppskattad teamaktivitet. Prisvärd! Uppskattad flexibiltet och service.
Soctanter på vift
(5)
Jag har bara gott att säga om samarbetet och arrangemanget som varit av detta. Allt har fungerat riktigt smidigt och särskilt hjälpsam har Fredrik varit som fixat med allt och svarat på alla våra frågor vi kommit med. Rekommenderar starkt för företag som vill ha teambuilding men inte vill göra aktiviteter som är för fysiska eller bara för att ha...
Visa hela
Emma
(5)
Vi var en arbetsgrupp på ca 30 personer som genomförde aktiviteten, vi var 3 personer i varje lag. Vi hade en jätterolig förmiddag där vi fick gå en härlig promenad i centrala Malmö. Frågorna var roliga och varierande. Rekommenderas både till arbetsgrupper och kompisgäng.
Åsa
(5)
Alla i vår arbetsgrupp gillade aktiviteten! Har rekommenderat den till andra avdelningar. Enkel, billig, lätt att genomföra och framför allt: KUL!
Lotta
(5)
En strålande vacker majdag gick vår avdelning på City Quiz Hunt i Malmö. Vi var fyra grupper om 3-4 personer (lagom antal!) med blandad bakgrund och ålder - och det blev jättelyckat! Bra mix av kunskapsfrågor och problemlösning och alla kunde bidra. Rekommenderas som samarbetsövning i en arbetsgrupp - eller om ni bara vill ha kul!
Nina
(5)
Vi är en skola som skulle göra något trevligt tillsammans och bestämde oss för City Quiz hunt. Alla uppskattade aktiviteten och tyckte det var roligt att arbeta i lag, ha frågesport och samtidigt få fakta om Malmö.
malin
(4)
Rolig aktivitet som passar alla åldrar, svensk som utlänsk. Tillmötesgående och trevlig kontaktperson på Xnote.
Ann Flores
(5)
Vi körde detta med damklubben. Fick superbra vägledning, återkoppling o support. Kul aktivitet! Dels fick vi röra på oss (i valfri takt), se stan o fick lite bakgrundsfakta, svara på klurigheter på vägen och sist men inte minst tävla mot varandra. 😜 Vi var 3 lag med 3 personer i varje. Svaren o resultaten läste vi upp under middagen. Vi tänkte ...
Visa hela
Malin
(5)
Vi hade en superhärlig kväll med en sightseeing av stan i samband med utmaningen att orientera sig och svara på frågorna som "dök upp" längs vägen. En engagerande och rolig team-aktivitet med spännande genomgång av resultatet tillsammans med alla deltagare som avslut.
FR
(5)
Vi på Klarna's finansavdelning tyckte det var jättekul att köra City Quiz Hunt. Kundservice och kommunikation är utmärkt! Tack!
Camilla
(5)
Jätte trevlig aktivitet och superbra service, kan varmt rekommenderas!
Mia
(5)
Vi hade en företagsaktivitet där vi ville röra på oss men i lagom form så att det skulle passa en bred grupp. Mycket uppskattad runda där frågorna gav många skratt och en bra och spännande sätt att redovisa svaren! Rekommenderas varmt!
Marie Håkansson
(4)
Vi träffades i kollegiet (lärare) och började med lite snacks och vin. Därefter tog aktiviteten fart med två lag med 6-7 peroner i varje. Vi sökte, lärde, samarbetade, klurade och svarade på quizfrågorna. Efter ca två timmar var vi nöjda och då passade det med en god gemensam middag som avslutning. Vid skålen tog vi fram resultatet med spänning....
Visa hela
Annica F Håkansson
(5)
En supertrevlig aktivitet med många trevliga och kluriga frågor och inte minst den härligt trevliga miljö man rör sig i. Utmärkt aktivitet när man är en större grupp.
Louise
(5)
Mycket bra aktivitet efter en dag på kontoret, ett perfekt avbrott under långa möten och ett kul sätt att umgås med kollegor och kunder samtidigt som man får frisk luft, lite motion och får information om intressanta platser runt om i staden. Enkelt och opretentiöst! Kommer att rekommendera detta till andra!
Isabelle
(5)
City Quiz Hunt innehöll en mångfald av frågor, något för alla helt enkelt. Det var roligt med blandningen av klurigheter, kunskap och lokalkännedom. Vi fick ett skönt avbrott med en rolig promenad med ett syfte att leta frågor och tävla mot varann under en dag med mycket sittande och god mat. Det blev spännande att gå igenom svaren tillsammans e...
Visa hela
Ann Strandberg
(5)
Vi var ca 180 medarbetare på Försäkringskassan som utförde City Quiz Hunt som en friskvårdsaktivitet. Uppdelade i flera lag kämpade medarbetarna sig runt banan och fick använda både sina ben likväl som kompetens för att klara de kluriga frågorna. Allt gick otroligt smidigt, från första kontakten med arrangören till att utse vinnarlaget. Kan verk...
Visa hela
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information