Champagneprovning

Avnjut de ljuvliga bubblorna

Vill du smaka på det fina livet och lyxa till det? Här hittar du champagneprovningar för grupper och företag som är sugna på att avnjuta ett glas bubbel i gott sällskap.
Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar

Letar du efter en härlig aktivitet att göra tillsammans? Vad passar då bättre än en champagneprovning? Avnjut de franska druvornas utsökta smak och kom varandra närmre. En champagneprovning passar både som en härlig kickoff inför en ny termin som för ett kompisgäng som vill hitta på någonting tillsammans. Hitta en champagneprovning nära dig, korka upp och njut.

För vem passar en champagneprovning?

En champagneprovning är ett perfekt komplement till en teambuilding-dag tillsammans med kollegorna. Eller som en trevlig start på en möhippa eller svensexa. Du behöver inte vara någon Richard Juhlin eller Bengt Frithiofsson för att glädja dig åt en god champagne. Det är en aktivitet med låg tröskel, så länge du har åldern inne det vill säga.  

Vad får du göra under en champagneprovning?

Under en champagneprovning får du lära dig mer om historien bakom champagne, varför endast visst mousserande vin får kallas för champagne, vilka druvor det görs av och vilka hus som gör de allra finaste vinerna. Du får självklart även smaka på en hel del mousserande under aktiviteten. Du får smaka på champagne gjord av olika druvor och av olika tillverkare. Du kommer få lära dig skillnaden mellan en torr och en söt champagne, och vad det riktiga franska ordet för det är. Vem vet, du kanske även kommer överraskas med ett glas cava, cremant eller prosecco för att förvirra dig.

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer