Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Gokart är en aktivitet som många tycker är väldigt rolig. Det är fartfyllt och spännande! Bilsporten körs på en asfaltbana med snabba och specialbyggda kartar. Gokart passar bra som aktivitet vid till exempel en kick off. Vem kör om chefen? Vid en möhippa. Möhippegänget tävlar mot bruden. Vid en svensexa. Brudgummen får försöka få snabbaste varvtiden. Eller vid en konferens. Ta en paus och kör gokart tillsammans. Roligt och teambuildande. Kör gokart på nästa företagsfest och ha roligt med chefen och kollegorna!

Gokartanläggningar

Många gokart arenor erbjuder både utomhus- och inomhusåkning. Detta brukar vara valbart var man vill åka, men det beror även naturligtvis på vädret. Många arrangörer som har gokart har även serveringar där man efter åket kan varva ner med något gott att äta och dricka. Vissa kan även hålla i större arrangemang för stora grupper.

”Vi åkte gokart på min möhippa och det var sååå kul! Jag hade aldrig gjort det förut, och aldrig tänkt tanken på att prova på det heller. Det var riktigt roligt att prova en aktivitet som jag aldrig gjort tidigare. Jag tänker åka igen!”

gokart

Mer inom området
Jämför aktiviteter