Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-12 av 12 träffar
  • = Reportage kopplat till arrangören
Visar 1-12 av 12 träffar
 

Lär dig mer om öl genom att gå på en ölprovning tillsammans med vänner eller kollegor. Öl har producerats i ungefär 7000 år och är den absolut kändaste och äldsta kända alkoholdrycken. Idag bryggs öl över hela världen där Kina är det största producenterna. Det finns idag många olika öltyper som veteöl, ale, lager, ekologisk öl och alkoholfri öl. Vid en ölprovning får du och ditt sällskap lära er om ölens historia och urspung, om olika sorter, ni får lära er som smaker och doft. Lär er hur framställningen och produktionen går till. Det finns mycket att lära och upptäcka vid en ölprovning.
En ölprovning passar alla. Både den erfarne dryckesexperten och nybörjaren. En ölprovning är för alla som vill bredda kunskaperna och smaka på oika ölsorter.

Ölprovning för företag

En ölprovning för företag passar bra vid flera tillfällen och brukar vara mycket uppskattat och omtyckt. En ölprovning är en avslappnad och trevlig tillställning. Ha en ölprovning vid nästa konferens, kick off, företagsfest eller kundevent. Att göra något trevligt tillsammans utanför jobbet är bra för gruppen. Varför inte planera in nästa after work på en ölprovning?

Ölprovning vid möhippa/svensexa

En ölprovning passar bra som aktivitet vid en svensexa eller en möhippa. Många gånger är det inte en aktivitet man direkt tänker på, men en ölprovning är oftast en väldigt uppskattad och omtyckt aktivitet vid en svensexa eller möhippa. Kanske avrunda en middag med en ölprovning eller ha en ölprovning som start på kvällen.

Hur en ölprovning går till varierar från arrangör till arrangör, ofta kan man även tillsammans med arrangören komma överens om hur ölprovningen kan vara upplagd. Till exempel kan man prova öl från ett specifikt land eller ett specifikt område. Det som är samma för alla ölprovningar är dock att man tillsammans provar ett antal olika öl. Det kan vara mörka, ljusa, över- eller underjästa med mera.

» Ölprovning Stockholm
» Ölprovning Göteborg

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Provningar för den tävlingsinrik...

Njutningsfrämjandet i Göteborg har tagit provningar av olika slag till en ny nivå. Här kombineras nya smaker och ny kunskap med en frågesport som tar dig igenom provningen. Du kan prova vin, öl, ost, choklad och andra delikatesser.

Läs mer