Spapaket

Du är förtjänar lite avkoppling

Ett spapaket är en härlig aktivitet att njuta av själv eller ge bort som present. Spapaketen kan se olika ut beroende på vilket spa du väljer, men alla fokuserar på avkoppling, välmående och återhämtning. Hitta ett spapaket som passar dig.
Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Mer om spapaket

Ett spa står för välmående, återhämtning och rekeration. De flesta span erbjuder olika spapaket som brukar vara väldigt populära. Unna dig eller din käresta ett skönt spapaket!

Hur spapaketen ser ut och vad de innehåller varierar från spa till spa. Spapaket på olika span varierar också i pris och upplägg. Gemensamt för spapaket är dock att det ingår flera olika saker i spapaketet. Ett spapaket som fokuserar på olika behandlingar kan till exempel innehålla inträde till spaavdelningen, gymmet och kanske en eller flera behandlingar som tar hand om olika delar av kroppen. Kanske ett spapaket med en helkroppsbehandling, bastu och ansiktsmask. Det kan även finnas spapaket som fokuserar på olika områden av kroppen. Till exempel ett spapaket som fokuserar på fötterna där det ingår pedikyr, massage och lackning. Ett spapaket är en härlig upplevelse och passar väldigt bra att ge bort som present till någon. Ett spapaket passar att ge bort till någon som fyller år eller om man firar något jubileum.

Spapaket med övernattning

Många spaanläggninger erbjuder olika spapaket med övernattning. Ett spapaket med övernattning är  väldigt populärt och trevligt. Ett spapaket med övernattning är även det en perfekt present att ge bort eller att överaska någon med. Ett spapaket med övernattning brukar vara väldigt populärt vid till exempel alla hjärtans dag.

I ett spapaket med övernattning kan det till exempel ingår en övernattning i dubbelrum, tre rätters middag, frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Spapaket med övernattning brukar även variera vid olika högtider, till exempel brukar det vara olika erbjudanden på spapaket runt jul och alla hjärtans dag.

» Spapaket Stockholm

Jämför aktiviteter