Spökvandring för företag och grupper

Spänning och intressanta historier

Spökvandring är en aktivitet som blir mer och mer populär och efterfrågad. Att få uppleva både spänning och intressanta historier är både roligt och lärorikt. Perfekt som kick off, företagsevent eller för privata grupper.
Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

En spökvandring är en mycket uppskattad aktivitet för både privata sällskap och företag.

Under en spökvandring rör ni er tillsamans på hemsökta gränder, lyssnar till vålnader som berättar om sina tragiska livsöden och får höra myter och sägner från svunna tider... Under spökvandringen dyker spöken upp längs vägen och i skymningen skapas en kuslig stämning.

En spökvandring för företag

En spökvandring passar utmärkt som aktivitet för företag. Under en spökvandring kan man ofta vara ganska stora grupper och det blir ofta en ny upplevelse för de flesta deltagare. En spökvandring passar att ha i programmet vid en konferens, en företagsfest eller vid ett kundevent.

Spökvandring kombinerar spänning, intressant historia och professionellt skådespel. Det är en upplevelse för flera sinnen. Med en spökvandring blir ert event, oavsett vad det är för typ av event, extra minnesvärt och spännande.

Vandra i skyddet av mörkret och förbered er på en kväll ni sent kommer glömma!

Viktigt att komma ihåg vid en spökvandring

Kom ihåg att flest datum för en spökvandring oftast är under den mörka hösten, färre under sommarhalvåret. Viktigt att tänka på är även att man måste välja kläder efter väder!

Jämför aktiviteter