Rent a Chef

Njut av home cooking med Rent a chef

Rent a chef är Sveriges största uthyrningsföretag av professionella kockar. Med fina råvaror, god mat och professionella kockar leveraras matupplevelser av högsta klass. Hyr en kock till luncher, frukostar, middagar, företagsevents och kick offs. Njut av mataktiviteter som aktiv matlagning, kurser, vinprovningar med mera. Eller skäm bort dig eller företaget med gourmet home cooking.

Prova på Home Cooking

Home cooking

Home cooking passar både för företag och privata sällskap och är ett mycket omtyckt arrangemang. Med home cooking innebär det att det kommer en professionell kock till er och lagar en härlig middag med varierande antal rätter.

Då ni väljer home cooking är det enda ni behöver tänka på att duka och ha en trevlig stund. Kocken tar med sig alla råvaror och verktyg som behövs för att tillaga maten. Med home cooking får ni uppleva hela restaurangkänslan hemma hos er.

Home cooking är ett perfekt alternativ till födelsedagen, bröllopet, företasfesten eller konferensen. Slipp laga mat och låt home cooking bli en härlig upplevelse. Kocken tar hand om allt från inköp till disken.Läs mer om Rent a Chef

Request information


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Rent a Chef och veta mer om deras aktiviteter.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.