Visa aktivitet.se som: Mobil

Rent a Chef - en smakrik upplevelse

Att laga mat tillsammans är ett väldigt trevligt sätt att umgås. Vi är övertygade om att kan man samarbeta i ett kök så kan man samarbeta utanför köket också. I våra exklusiva matstudios får du och dina gäster laga mat med våra professionella kockar. Besök Rent a Chef för en smakrik upplevelse med dina vänner eller ditt företag - Gunnar Frykfors, VD.

Rent a Chef har flera års erfarenhet inom branschen och hyr ut professionella kockar till frukostar, luncher och middagar så som aktiva matlagningar, events och bröllop. Vi erbjuder gourmet homecooking, aktiv matlagning, matlagningskurser, vinprovningar, cocktailprovningar, sommeliers, bartenders och matstudios för uthyrning.

Våra kockar har en lång och bred erfarenhet från välkända restauranger i Sverige och resten av världen. Vi har matstudios i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi anordnar olika sorters matlagningsevents men har givetvis även möjlighet att komma till andra delar av Sverige.

Foodlab Sthlm anordnar en rad olika matlagningskurser inom gourmet med olika teman. Exempelvis "Mat & Vin i kombination" eller vår populära "Dinnerclub" där gästerna lagar kommande veckas matlådor med en professionell kock.

Välkommen till Rent a Chef och en smakrik upplevelse!

Visa alla aktiviteter med Rent a Chef

Aktiviteter

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Rent a Chef och veta mer om deras aktiviteter.

Kategorier

Mat & dryck

   Matlagning

Kontaktuppgifter

Rent a Chef


 Visa telefonnummer
www.rentachef.com


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Gunnar
(5)
Mysig lokal centralt i Stockholm med professionella kockar som lär dig ett och annat inom matlagning. Ett perfekt teambuildingsevent
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Rent a Chef och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer