Scotland Yard Challenge - Spännande Teambuilding (Online)

Active Minds, Distans
Längd
1 timme
Eventtyp
Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
1 timme
Eventtyp
Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Scotland Yard Challenge

Scotland Yard Challenge Online: Engagerande jakt för street-smarta team! Upplev en dramatisk resa genom gåtor och strategiska lösningar för att rädda världen. Ett unikt och interaktivt äventyr där ert team, uppdelat i fem personers team, sätts på prov. Ni löser gåtor, är strategiska och navigerar genom uppdrag på hela Internet. En race mot tiden där det snabbaste teamet vinner! Stärk teamkänslan, arbeta teamstärkande och ha kul tillsammans – ge ert team en oförglömlig upplevelse!

Ge ditt team en upplevelse utöver det vanliga med Scotland Yard Challenge – en dramatiskt engagerande jakt efter de stulna brittiska kronjuvelerna, där deltagarna kan vara utspridda över hela världen och ändå tävla som ett samspelt team om fem personer. Genom att kombinera street smartness, allmänbildning och logiska lösningar, ska ni tillsammans rädda världen med vår spelapp och hela internet som er spelplan.

Aktiviteten inleds med en engagerande on-line introduktion, där upp till 1000 deltagare kan delta samtidigt via Teams/Zoom. Innan introduktionen erhåller alla deltagare tydlig information om hur de enkelt laddar ner spelappen och ansluter till mötet. Efter introduktionen samlas teamen i sina egna breakout-rum för att kommunicera och utveckla en strategi inför jakten. Spelet är i full gång, och med gemensamma tidsramar och samma uppdrag på smartphones tar sig varje team framåt genom att lösa uppdrag och närma sig lösningen.

Hela internet blir er spelplan, och genom vår spelapp och livekommentarer kan vi följa teamens framsteg, kommentera och motivera dem under hela jakten. 

Syftena bakom aktiviteten är tydliga och kraftfulla: skapa teamkänsla, stärka teamet och ha roligt tillsammans. Särskilt värt att notera är att Scotland Yard Challenge även är en utmärkt aktivitet för teambuilding live, där ni erhåller surfplattor och kan sätta er i mindre grupper utspridda på kontoret eller hotellet – oavsett väder och vind. Ge ert team en minnesvärd och sammanhållande upplevelse med Scotland Yard Challenge, där teamwork och spänning möts oavsett var i världen ni befinner er!

Psst! Aktiviteten går självklart att genomföra under ett fysiskt möte och med våra surfplattor!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Distansaktivitet
  • Distans

Målgrupp

Syfte: Stärka relationer, teambuilding, ha riktigt roligt och samarbeta
Tidsåtgång: Totalt 1,5h ink intro och prisceremoni
Språk: Svenska eller Engelska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Scotland Yard Challenge - Spännande Teambuilding (Online). Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Active Minds

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt! På Active Minds vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Active Minds

Highlights