Italiensk ost- och delikatessprovning

BuonAppetito.se, i Stockholm
Längd
3 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
3 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Italiensk matlagningskurs

Italiensk ost- och delikatessprovning

Om du snabbt och enkelt vill komma nära den italienska matkulturen och lära dig mer om italienska råvaror från olika regioner, då ska du välja en delikatessprovning. Det är inte bara lärorikt – det är gott och lättsamt också!

Vid våra provningar kan du smaka taleggio, gorgonzola, pecorino... ost som italienare brukar äta tillsammans med spännande marmeladsorter eller honung, och italienska charkuterier som prosciutto di parma, mortadella, coppa, bresaola osv.

Till det nybakat bröd, foccacia, färska och fina grönsaker från Italien, och så ett gott vin som passar med delikatesserna. Ni kommer inte att gå hem hungriga.

Vinprovning ordnar vi tillsammans med experter på just italienska viner som bjuder på stor smakrikedom och variation mellan Italiens olika regioner.

Vi arrangerar också särskild provning av italienska olivoljor – en oförglömlig upplevelse där du som på en vinprovning får upptäcka olika smakinslag i oljorna och lär dig urskilja oljor med verklig kvalitet.

Även choklad har en lång tradition i Italien. Under chokladprovningen får ni smaka en härlig variation av olika chokladsorter.

Varför inte också lägga till en italiensk vermouthskola där vår duktiga bartender från Italien lär er allt om olika sorters italiensk vermouth och hur de används. 

En italiensk delikatessprovning passar utmärkt på jobbet som avslutning på veckan.

Men fredagmys i Italien kan man också ha på en måndag – ett fint sätt att starta veckan på!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Kursen

Vi håller till i ljusa och moderna lokaler vid vattnet på Södermalm, Kungsholmen och i Vasastan i Stockholm, eller så kommer vi till er med italiensk matglädje!

Våra matlagningsevent ordnar vi för grupper från åtta till 50 personer, och vi skräddarsyr också event så att det passar er.

Kontakta oss gärna och berätta om era önskemål.

matprovningmatlagningskurs

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk ost- och delikatessprovning. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BuonAppetito.se
Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Italiensk matlagning:

Att laga mat är en kärlekshandling – man lagar mat till sig själv och till nära och kära varje dag! Mina recept har en konstant koppling till min familjs tradition, och eftersom min familj kommer från olika delar av Italien...

Läs mer och visa alla aktiviteter med BuonAppetito.se

Highlights