Filtrera efter
Övrigt
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar
Annonser

Populära platser

Mer om äventyr 

Lämna vardagen en stund och följ med på äventyr. Det finns många spännande och fartfyllda aktiviteter, varför inte testa att flyga helikopter eller åka Zip-line?
Du kanske vill upptäcka någon spännande plats, vandra eller paddla kajak? Eller använda hjärnan i ett spännande äventyr där du ska ta dig ut ur ett Escape Room. På aktivitet.se finns det äventyr i alla dess slag för både dig själv, dina kollegor eller kompisar. Nu är det dags att skapa minnen som sent kommer att glömmas!

Äventyr för dig och dina kompisar eller kollegor

Känner du att det är dags för att du utmanar dig själv, kanske ska du testa att göra något som du aldrig gjort förr?

Varför inte hålla en kick-off, konferens eller teambuildingaktivitet och samtidigt vara med om ett äventyr? Åk iväg tillsammans och känn adrenalinet komma när ni upplever en spännande aktivitet ihop. Skapa en härligt gruppanda när ni paddlar, vandrar eller löser uppdrag tillsammans. Vi har både tuffa, roliga och lättsamma aktiviteter för alla olika grupper. Åk ut i naturen och utmana varandra i en miljö som ni inte är vana vid. Ni kommer lära er nya sidor av varandra, som ni kanske aldrig hade annars. Upplev ett äventyr som är fyllt med kunskap, utmaningar, naturupplevelser och gemenskap!

Äventyr på land, till sjöss eller varför inte i luften?

Det finns äventyr både på land och till sjöss, både i ett lugnare eller ett snabbare tempo. Till sjöss kan du fiska, åka en båttur eller paddla i ditt eget tempo. På land finns det ett flertal aktiviteter att uppleva både i skogen, staden eller vid stranden. Du kan övernatta i vildmarken, bryta dig ut ur ett Escape Room eller bygga en lådbil. 

Varför inte uppleva ett äventyr i luften? Åk helikopter, Zip-Line eller testa dina gränser i en höghöjdsbana.

Äventyr för företag och grupper

Gör något unikt på nästa kick-off! Ha en överlevnadsdag ute i skogen, fiska och laga mat ihop. Det kommer både vara utmanande, spännande och rofyllt. En teambuilding aktivitet som du och dina kollegor sent kommer att glömma! 

Vidare finns det äventyr för möhippan och svensexan. Om ni vill ta det lite lugnare kan ni åka ut i skärgården och njuta i en ribbåt eller en kajak. För de som vill ha det lite mer fartfyllt finns paintball, mountainbike och äventyrsrace.

Ta chansen och var med om ett äventyr antingen för dig själv, dina kollegor eller för ditt kompisgäng!