Fallskärmshoppning - Hoppa fallskärm

Fantastisk utsikt och frihetskänsla. Fallskärmshoppning är en hisnande och spännande aktivitet. Att först falla fritt och sedan dala ner med en otrolig utsikt är en härlig upplevelse. Prova på att hoppa fallskärm med dina vänner eller kanske på nästa möhippa eller svensexa.
Filtrera efter
Fallskärm
Plats
Visa alla filter
Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning
Annonser

Mer om Fallskärmshoppning

Ett fallskärmshopp är oftast från en höjd på 3000-4000 meter. När du äntligen tar steget och hoppar är det fritt fall i ungefär en minut. Cirka 700 meter från marken vecklas fallskärmen ut och du seglar i ett par minuter tills du tillslut landar. När du sakta seglar ner mot marken finns det tid att njuta av en fantastisk utsikt och ta tillvara känslan av total frihet. Trots att hoppet är över på bara några minuter är det ett minne som du aldrig glömmer.

Att hoppa fallskärm förgyller tillställningen

Ett fallskärmshopp är en även rolig present att ge bort. Ett presentkort på ett fallskärmshopp passar bra att ge till någon som fyller jämnt? Tänk att få hoppa tandemfallskärm när man fyllt 30 år, med vännerna nedanför som tittar på! Fallskärmshopp passar även bra som aktivitet under till exempel en kick off, svensexa eller möhippa. Möhippan och svensexan ska vara minnesvärda stunder, så varför inte hoppa fallskärm - det glömmer man absolut inte! 

Testa dina gränser och prova på en aktivitet man inte gör så ofta. Unna dig ett fallskärmshopp och få samtidigt ett minne för livet. De som hoppar fallskärm och är instruktörer är utbildade och vana tandempiloter. I Sverige finns det flera olika företag som erbjuder fallskärmshopp, se dig runt och förbered dig på ditt livs hopp!