Visar 1-20 av 70 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 70 träffar
1
2
3
4

Mer om aktiviteter i Jönköping

Är det dags för den årliga kickoffen med kollegorna eller är du sugen på att boka en rolig aktivitet med kompisarna? Då har du hittat rätt! Vi har samlat många olika aktiviteter som finns i Jönköping. Här kan du till exempel utmana dina vänner på kluriga uppdrag eller sätta kollegornas kreativa förmåga på prov.

För den tävlingsinriktade gruppen

Är ni ett gäng som gillar att tävla och utmana varandra? Då finns det många aktiviteter för er! Vad sägs om att bli instängda i ett rum (escape room) med ett flertal uppgifter som måste lösas på tid, innan ni kan ta er ut? Eller kanske springa runt på stan och utföra uppdrag i jakten på flest poäng? Oavsett om detta låter som något för er eller om ni föredrar en lugnare skattjakt eller kanske en spännande mordgåta så finns aktiviteten för er. 

Uppdrag & Rollspel i Jönköping

Stadsvandring & guidade turer i Jönköping

För företaget

Många företag har en kickoff eller teambuilding årligen och det brukar vara uppskattat med någon form av aktivitet som får teamet mer sammansvetsade och motiverade. Det finns såklart många olika aktiviteter som kan passa och här tänkte vi tips om några. Vill du kanske utmana dina kollegor med antingen körsång eller talteknik för att vässa era presentationer? Eller vill ni släppa tyglarna och köra en femkamp eller kanske testa på GEOevent? För er som vill bli inspirerade finns även många olika föreläsare att boka. Allt detta och mycket mer kan du hitta i Jönköping.

Konferens i Jönköping

Kända föreläsare & Artister i Jönköping

Musik & Teater i Jönköping

För den sportiga och kreativa gruppen

Att skapa tillsammans är roligt och utvecklande. I Jönköping kan du till exempel prova på att bygga din egen lådbil och sedan race med den? Om du och dina kollegor är mer sportiga kan vi rekommendera att spana in våra sportaktiviteter där du kan hitta race room och en rad olika femkamper. Eller blir du kanske nyfiken på vad havskampen eller vikingakampen innebär? Dessa aktiviteter hittar du här:

Sport & Utmaning i Jönköping

Kreativ skapande i Jönköping

Jämför aktiviteter