Kulturaktiviteter

Upplev kultur tillsammans

En kulturaktivitet passar perfekt som teambuilding, kick off, företagsevent eller för privata grupper. Här hittar du aktiviteter där ni får uppleva olika former av kultur såsom matlagningsaktivitet, guidade turer eller körsång.
Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-10 av 10 träffar

Mer om kulturaktiviteter

Kultur är något många kopplar ihop med teater, opera eller konst, men det kan vara mer än så. Här finner du kulturella aktiviteter och upplevelser som passar privatpersoner och företag samt er möhippa eller svensexa. De kulturella aktiviteterna håller en lugn puls där du som person engageras inom ett specifikt område som arrangören är expert inom. Bland aktiviteterna finns föreläsningar som är en väldigt uppskattad aktivitet för dig som vill veta mer om ett specifikt område. Matlagning och poängjakt är också två uppskattade kulturaktiviteter. 

För vem passar en kulturaktivitet?

En kulturaktivitet är perfekt för er som vill ha en rolig aktivitet som blandas med en kulturupplevelse. Här kan du få en kulturupplevelse inom allt från asiatisk matlagning till svensk musik. En aktivitet inom kultur passar alla - inte bara den redan kulturintresserade. På en möhippa eller svensexa kan italiensk eller mexikansk matlagning vara en spännande aktivitet, där matkulturen har en stor roll i aktiviteten. Som grupp kan ni även öva på sångrösten genom att gå på en aktivitet inom sång. 

En lärorik kulturupplevelse

En föreläsning är intressant för privatperson som företag, då ni laddar på med ny kunskap från en föreläsare som exempelvis kan prata om företagskultur. Att lyssna på kända föreläsare är inspirerande och kan leda till många nya insikter som ni kan ta med till ert företag. 

Äventyr med teamet

För att stärka teamkänslan kan en poängjakt vara en bra aktivitet som både är kul, spännande och klurig. I en poängjakt får ni röra er mellan olika platser och utföra uppdrag som är kopplade till olika teman som kultur, sport och resor. Ni får blanda olika teman vilket gör att alla i laget kan bidra. Det är en aktivitet som både passar kompisgäng, kollegor eller för en möhippa/svensexa. 

Lär dig om världens alla kök

En aktivitet inom matlagning är perfekt för er som vill förbättra era kulinariska färdigheter och lära er mer kring världens olika kök. Det är en social aktivitet där ni fokuserar på att umgås med alla och inte enbart med er bordsgranne, som det annars lätt kan bli under en middag. Ni får även guidning och hjälp från kockar i köket, allt för att få den bästa upplevelsen.  

Jämför aktiviteter