Visar 1-9 av 9 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-9 av 9 träffar

Mer om Måleriaktiviteter

Skulle du vilja lära dig att uttrycka dig genom färger och former? Vill du skapa härliga upplevelser tillsammans med goda vänner eller kanske ordna ett lekfullt och annorlunda företagsevent? En målerikurs skapar minnen för livet och väcker sinnena och kreativiteten till liv hos alla deltagare.

Vem kan gå en målerikurs?

Med rätt undervisning och teknik kan alla lära sig att teckna eller måla, och samtidigt ha riktigt roligt! En kurs i måleri passar därför vem som helst som är redo att fatta penseln eller pennan och börja utforska en ny, inspirerande värld av färger och personliga uttryck. 

Vilka typer av målerikurser kan jag gå?

Det finns en uppsjö av spännande målerikurser att välja bland. Varje kurs har sin specifika inriktning och fokuserar på olika tekniker och ändamål. Att måla behöver dessutom inte vara en dyr investering. På aktivitet.se hittar du målarkurser från så lite som 230 SEK.

Du kan bland annat lära dig att måla:


Graffiti
Du lär dig graffitins olika delar - tags, throw-ups och målningar och vad som är skillnaden mellan graffiti och street art. Du guidas i spray-teknik och lär dig att bygga upp en graffiti-målning, göra en skiss och att välja ditt eget namn/tag.

Akrylmåleri
Den perfekta aktiviteten med vännerna eller kollegorna. Ni väljer ett bildmotiv och får sedan undervisning av en instruktör som leder er genom processen, steg-för-steg. Under kursen i måleri kan ni umgås under avslappnade former, öppnar upp för lusten att skapa och lär er tillsammans att bygga upp motiv, använda rätt färgblandningar, penselteknik och mycket mer.

Keramikmåleri
Välj bland mängder av olika keramikföremål och måla och dekorera en mugg, vas, fruktfat, figur eller något annat i keramik. Allt under ledning av en kunnig och inspirerande instruktör. Glasyrfärger är lätta att använda och måla med och aktiviteten i sig är avkopplande och social.

Glasfusing
Fusing betyder “smälta ihop” på engelska, och det är precis vad den här kursen handlar om. Här handlar det inte så mycket om traditionell målning, utan snarare om att experimentera fram färger och former med hjälp av glas och metaller. Materialen smälts sedan ner till vackra, färgstarka och unika smycken.

Hur fungerar en målerikurs?

Oavsett om du kommer själv eller tillsammans med en grupp, kommer kursen att innebära mängder av skaparglädje och inspiration. Du får skapa din egen målning under sakkunnig ledning. Med en grundlig genomgång och uppmuntran guidas du genom hela processen, från första penseldraget till färdig kreation. Inte sällan med något gott att äta eller dricka till. Läs mer på varje respektive kurs vad som ingår.

Mer inom området
Jämför aktiviteter