Filtrera efter
RIB
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-7 av 7 träffar
Annonser

Populära platser

Reportage inom RIB

En RIB-båt är en gummibåt med hårt skrov som kan uppnå farter uppemot 70 knop. RIB-turer och RIB-charters är mycket populärt vid företagskickoffen och kombineras gärna med måltid eller andra aktiviteter när ni kommit fram till målet. Naturligtvis kan man även samla kompisgänget eller möhippan och njuta av denna fartfyllda aktivitet. Det är inte bara adrenalinkicken som lockar folk till denna aktivitet, utan även det effektiva sättet att få uppleva vackra miljöer till sjöss, långt bort från andra fritidsbåtar.

» Ribbåt Stockholm  
» Ribbåt Göteborg

RIB - en adrenalinfylld tur

Att åk RIB är en fantastisk upplevelse. RIB är en aktivitet med mycket fart och mycket adrenalin. Känn hur vinden pressas mot ansiktet när du studsar över vågorna på sjön. RIB-charter passar grupper som vill testa någonting utöver det vanliga och komma upp i hastigheter på vattnet som du aldrig annars skulle få uppleva. RIB-båtar är anpassad efter höga hastigheter och säkerheten ombord är alltid väl genomtänkt. Så varför inte överraska en vän, kollega eller din partner med en RIB-charter!

RIB vid företagsfest

Vid ett event eller en tillställning som till exempel en företagsfest eller en svensexa passar RIB mycket bra. Höj stämingen på er företagsfest och låt alla åka RIB. Antingen kan RIB vara ett fartfyllt och festligt transportmedel som tar er till en ny anhalt för dagen eller så är RIB en av huvudaktiviteterna. Varför inte kombinera RIB på er företagsfest med till exempel bastubad eller en sälsafari. Njut av RIB på nästa företagsfest!

Några röster om RIB:

"Ingen av oss hade provat på RIB förut, så vi visste inte riktigt hur aktiviteten skulle vara. Men det var över allas förväntan! Det blev en riktigt lyckad kick off för företaget och jag kommer absolut vilja åka RIB igen!"

"När vi skulle ordna vår polares svensexa ville vi ha en aktivitet som alla kunde vara med på. Vi valde RIB för att det är en vattensport och verkade riktigt roligt, och det var det verkligen. Vi åkte RIB ut till ett ställe där vi sen käkade lunch - något som var väldigt uppskattat av brudgummen!"