Skönhetsbehandling - Make-up, pedikyr och manikyr

Skäm bort någon du tycker om. Här hittar du lyxiga skönhetsbehandlingar som manikyr, pedikyr, vaxning och make-up behandlingar. En skönhetsbehandling är en uppskattad present eller aktivitetet som ni kan göra tillsammans. Hitta en skönhetsbehandling som passar er!
Filtrera efter
Skönhet
Plats
Visa alla filter
Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning
Annonser

Mer om skönhetsbehandlingar

Att sköta om sitt utseende och skämma bort sig själv då och då är det många som tycker om. En manikyr, en tanning eller kanske en ansiktsbehandling lyser upp vardagen och får en att känna sig lite extra fin och fräsch.

Varför inte ge bort en behandling till någon du tycker om? Att få naglarna fixade på manikyr, eller bli sommarbrun på ett säkert sätt med tanning är en väldigt uppskattad present.

Här hittar du lyxiga behandlingar inom skönhet, till exempel manikyr, tanning, pedikyr, hårborttagning och make-up behandlingar. Klicka på den behandling du tycker verkar intressant och läs mer om den.

Vaxning

Vaxning är en typ av hårborttagning som används både av män och kvinnor. Vax värms upp och läggs på det önskade området, därefter dras vaxet bort med speciella strips som drar upp håret ur hårsäcken, med rot och allt. Vaxning ger längre resultat, upp till ett par veckor, än till exempel rakning, som bara håller håret borta någon dag. Dock kan hår komma tidigare eftersom håret växer i omgångar. Populära ställen att vaxa är benen, rygg, bröst, bikinilinje, armhåla, överläpp och haka.

Fransar och bryn

Ett par välskötta, vackert formade ögonbryn och ett par färgade ögonfransar förstärker inte bara ögonen, utan även hela ansiktets skönhet och utstrålning. Att färga bryn och fransar är ett enkelt sätt att förstärka sin skönhet. Färgen sitter i 4-6 veckor.

En ny behandling som blir allt mer populär är att förlänga sina egna fransar. Förlängningen håller upp till 6-8 veckor och görs genom att man doppar en konstgjord ögonfrans i lim och sedan fäster den på ens egna frans. Limmet som används innehåller inga skadliga ämnen för ögat. Då man fäst alla ögonfransar trimmar man ner dem lite och ger dem en naturlig böj.

Manikyr och pedikyr

Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar. Under en manikyr kan man bland annat forma naglarna, massera händerna, smörja in dem och få naglarna filade. Man kan även göra naglarna vackrare genom att lägga på ett lack. En populär typ av lackning är fransk manikyr, då man lägger ett ljust lack som grund och vitt lack på nageltippen.

En annan vanlig liknande behandling är pedikyr. Det är i princip samma sak som manikyr fast denna behandling görs på fötterna. Pedikyr innebär fotvård och kan bland annat förhindra problem med tånaglarna.

Soldusch/tanning

Denna metod är den säkraste och snabbaste sättet att bli vackert solbränd och få en fräsch färg. När du solduschar sprejas din kropp med ett ämne som reagerar med det översta hudlagret och resulterar i en vacker bränna. Spraytekniken fördelar lotionen jämnt över hela kroppen och ger din hy en vacker solbrun lyster.

Denna metod är 100% fri från farliga UV-strålar. Med tanning får du alltså en vacker färg utan att exponera och utsätta sin hud för de risker som solarium och solning utomhus ger.

Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling är både välgörande och avslappande. Beroende på vad för typ av hy i ansiktet du har, anpassas behandligen efter just dig och ditt behov. Vid en ansiktsbehandling är det vanligt att ansiktet noga rengörs, kanske peelas, masseras och smörjs in med en fuktighetskräm. Ett vanligt inslag är även att man får en välgörande ansiktsmask applicerad.

I samband med ansiktsbehandligen kan man även få sina ögonbryn ansade och plockade, och om man vill brukar man även kunna få sina ögonfransar färgade eller förlängda. Dessa behandlingar brukar inte höra till en klassisk ansiktsbehandling, men brukar ofta gå att kombinera.