Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Tivoli är något som funnits väldigt länge. Redan på 1700-talet anlades en park i Paris som fick namnet Jardin de Tivoli. Där upprättades typiska åkattraktioner. Idag är tivoli även synonymt med nöjespark. Åkattraktioner som är vanliga på tivolin och nöjesparker idag är bland andra bergochdal-bana, karuseller, lusthus, spökhus, radiostyrda bilar, spelautomater och pariserhjul. Tivoli är alltid värt ett besök! 

Mycket att göra på tivoli och lekland

En dag i ett lekhus eller på ett tivoli är uppskattat av hela familjen. Det finns mycket saker för barnen att göra och sysselsätta sig med ; hoppborgar, studsmattor, karuseller... Och för föräldrarna finns det naturligtvis ofta fik och restauranger där man kan slappna av en stund. På nöjesparker och tivoli brukar det även finnas trevliga parkområden där man kan strosa runt en stund eller sitta på en bänk och vila. För de allra minsta barnen brukar det även finnas anpassade åkattraktioner så som mindre bergochdal-banor, karuseller och radiostyrda bilar.

Något för alla

Tivoli och lekland behöver inte bara vara barnens nöjesplats. Många vuxna tycker också det är trevligt med en dag på tivoli. En populär aktivitet för företag är att man tillsammans med kollegorna besöker ett tivoli och har till exempel femkamp och teambuildingövningar. Eller så kan man träffas där efter jobbet bara för att ha en trevlig stund tillsammans.

Tivoli och lekland är aktiviteter som passar bra för hela familjen. Planera in ett besök under semestern och ha riktigt kul!

Jämför aktiviteter