Visa aktivitet.se som: Mobil

Kjell Enhager

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Kjell Enhager

Föreläsare till ert nästa event?

En coach med hela världen som arbetsfält.

Kjell Enhager har en lång erfarenhet som ledarskapskonsult och coach inom sportvärlden och näringslivet vilket har gjort honom till en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom ledarskapsutveckling och motivation.

Kjell är en före detta professionell golfspelare men han har också testat på yrken som pizzabagare och har under en tid även praktiserat som munk. Han har dessutom tagit en Master i Business Administration och skrivit flera böcker . När han var en nyutbildad civilekonom fick han sitt första uppdrag som ledarskapskonsult och har idag, tjugofem år senare, hela världen som sitt arbetsfält. Han jobbar bland annat med framgångsrika skådespelare, golfare, tennisspelare och välkända namn inom flera andra sporter.

Hans genuina nyfikenhet på det mänskliga beteendet har gett honom värdefulla insikter om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv. Han har mött människor från olika kulturer, branscher och skilda miljöer som har lett till spännande möten och mer förståelse för människor värderingar.

Boka Kjell Enhager till ert nästa event!

Målgrupp

Kjell Enhager föreläser främst inom ledarskap, motivation, förändringsarbete och personlig utveckling. Ett tankesätt som Kjell ofta använder sig av är “Den som tänker som alla andra och gör som alla andra får samma resultat som alla andra!”. Han motiverar till att gå utanför normerna. Hans föreläsningsteknik är på ett lekfullt sätt, med mängder av vardagliga och roliga exempel, föreläser han om hur du går tillväga för att motivera dig själv och andra.

Han har föreläst och coachat för hundratals personer inom hans specialistområden näringsliv, kultur och idrott i både Sverige och världen över.

Visste du detta

Kjell Enhager har sedan 1977 arbetat som golfinstruktör och har bland annat jobbat med golfspelaren Nick Faldo, Annika Sörenstam och det svenska damlandslaget i golf.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Kjell Enhager. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Kjell Enhager, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Kjell Enhager
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter