En friskare, vänligare och smartare arbetsplats

Cecilia Åkesdotter, Distans (+1 orter)
Längd
Enligt överenskommelse
Eventtyp
Aktivitet, Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Längd
Enligt överenskommelse
Eventtyp
Aktivitet, Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Föreläsning på plats eller digitalt - En friskare, vänligare, smartare arbetsplats

Alla längtar efter att känna glädje och motivation. Att känna att det är spännande och inspirerande att börja en ny dag, gå till jobbet och vara i ett sammanhang man älskar. Och känna sig nöjd när man går därifrån.

Med relativt enkla medel kan vi skapa en friskare, vänligare och smartare arbetsplats som sätter guldkant på vardagen, boostar glädjekontot och får både hjärtat och ansiktet att le. Glädjeenergin smittar lätt av sig till andra i möten - i teamet, i interna kontakter och till företagets kunder och olika samarbetspartners. Den positiva känslan sprider sig, lyfter hela företaget och blir en konkurrensfördel. 

Den uppskattade föreläsningen som Cecilia Åkesdotter komponerat för en friskare, vänligare och smartare arbetsplats riktar sig till alla i arbetslivet oavsett position eller yrkeskår.

Välkommen till en energifylld föreläsning fylld med inspiration, kunskap, smarta tips, aha-upplevelser och konkreta verktyg som gör skillnad både för medarbetaren, teamet och hela företaget.

Föreläsningen går att boka i hela Sverige och kurser hålls även i utlandet. Skicka en intresseanmälan för mer information.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Sverige

Enligt överenskommelse

  • Distansaktivitet
  • Distans

Målgrupp

Alla i arbetslivet som vill skapa arbetsglädje, goda möten och relationer samt smart arbetsfokus med ökad effektivitet och mindre stress.

Kursledare

Cecilia ÅkesdotterCecilia Åkesdotter är rutinerad i digitala föreläsningar och får högsta betyg på att budskapet går fram, pedagogisk och interager med deltagarna. Karismatisk och inspirerande som i de fysiska föreläsningarna!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om En friskare, vänligare och smartare arbetsplats. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Cecilia Åkesdotter
Ånestadsgatan 4 C
58723

Inspirationsföreläsare Cecilia Åkesdotter inom Arbetsglädje, Bemötande, Stresshantering, Ledarskap och Mindfulness

Cecilia är verksam som föreläsare och möter personalgrupper i arbetslivet såväl i näringslivet som i offentlig verksamhet. Skicka en intresseanmälan till Cecilia Åkesdotter och berätta vilket tema din personalgrupp behöver inspiration och kompetens inom - Arbetsglädje, Lyckade möten, Fokus på...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Cecilia Åkesdotter

Highlights