Visa aktivitet.se som: Mobil

Boka kända föreläsare & artister

Föreläsare, artister

Vem vill du se på nästa företagsevent?

Här hittar du kända föreläsare och artister som du kan boka till nästa företagsevent, kick off eller konferens. Vill du till exempel att Peter Siepen ska vara konferencier och discjockey på ert nästa event? Vill du arrangera körsång på företaget tillsammans med Caroline af Ugglas? Eller vill du bjuda på en magisk show med trollkarlen Charlie Caper? Skicka din förfrågan till Talarforum redan idag! 

Din sökning gav inga träffar. Vänligen gör en Ny sökning

Mer om Boka kända föreläsare & artister

Personerna som du ser i listan här ovan bokas genom företaget Talarforum som gärna tar emot din förfrågan och hjälper till med ett upplägg som passar just er. När du har hittat en föreläsare eller artist som du är intresserad av att boka kan du börja med att skicka en intresseanmälan med dina önskemål. Du får sedan ett prisförslag och svar på dina frågor.

Om Talarforum

TalarforumTalarforum har Europas största nätverk med över 8 000 föreläsare, talare, utbildare, experter, moderatorer, underhållare och inspiratörer. Målet är att skapa möten som bidrar till att stärka våra kunders attraktions- och konkurrenskraft samt skapa fantastiska events för företag. Talarforum identifiera och matchar era behov, från korta föreläsningar till längre uppdrag och helhetslösningar.


Populära föreläsare och artister:


Filip och Fredrik 
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är flerfaldigt Kristallenbelönade programledarna med många TV-succéer, till exempel High Chaparall, 100 Höjdare och Boston Tea Party.

Gry Forsell
Gry är en av våra mest folkkära programledare och har medverkat i mängder av produktioner. Du hör henne även i radio varje morgon i programmet ”Äntligen morgon”.

Paolo Roberto
Paolo är en mycket uppskattad konferencier och föreläsare som har kommit en lång vägen sedan har var ”Kungen i Kungsan” .