Visa aktivitet.se som: Mobil

Roliga aktiviteter för teambuilding - Välj mellan lättsamma och kluriga koncept

Happy Spider
Sammanfattning
Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm
1,5 timmar
200 SEK
Kommande starter
Göteborg
Enligt överenskommelse - Valfri plats  
200 SEK
Malmö
Enligt överenskommelse - Valfri plats  
200 SEK
Stockholm
Enligt överenskommelse - Valfri plats  
200 SEK

Beskrivning

Teambuilding på kontoret & konferensen - Happy Spider

Boosta upp er teambuilding och kick-off med roliga och engagerande aktiviteter. Perfekt för er som vill stärka gruppkänslan, under tiden ni gör något kul och energigivande med kollegorna.

Våra framgångsrika koncept är välbeprövade med över 80.000 deltagare de senaste 12 månaderna. Välj mellan roliga eller kryptiska aktiviteter.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1.  Våra aktiviteter
2.  Upplägg
3.  Pris & tid

4.  Demo av en aktivitet

1. Around the World 

Är ni redo att byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter runt om i världen?

Då är Around the World en perfekt virtuell aktivitet för er. Med inspiration från hela världen engageras och tävlar deltagarna ( i virtuella lag  4-5 personer) i kreativitet, kuriosa frågor och uppfinningsrikedom.

Uppdragen är skapade för att få deltagarna att interagera med varandra på ett lättsamt och kul sätt.
Samtliga bilder och video som skapas under dagen får ni självklart som ett minne.

1.2 Code breaker

Ni har blivit inlåsta och ditsatta av en liga för en mycket uppmärksammad konstkupp. Ni har 60 minuter på er att lösa alla koder för att visa att ni är helt oskyldiga. En spännande aktivitet med fokus och tävlingsanda garanteras!

Deltagarna måste arbeta tillsammans via videolänk med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar. Hela tiden med klockan som en stressande faktor.

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app som laddas ner på användarnas mobiltelefoner.

1.3 Expedition Arktis 

Testa era överlevnadsinstinkter i en kamp mot klockan. Halvvägs genom en expedition i Arktis har du och ditt team tappat bort er guide. En storm är på ingång och temperaturen sjunker snabbt.

Det är dags att överge expeditionen för att tillkalla hjälp.

Efter flera timmars vandring genom natten dyker äntligen en glimt av hopp upp – en övergiven hydda. Ni har 60 minuter innan hyddan är oåtkomlig på grund av det kraftiga snöfallet och de kraftiga vindarna.

Arbeta tillsammans med ditt team och lös pussel och gåtor för att lyckas få igång strömmen och starta radion, hitta rätt frekvens och ta reda på er position för att bli räddade i tid!

ROLIGARE MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app som laddas ner på användarnas mobiltelefoner.

Murder on the Train

Res tillbaka till det rytande 20-talet för att lösa ett mordfall!

Under en tågresa som startade i Paris med slutdestination, Konstantinopel har ett fruktansvärt mord begåtts. Kroppen av en förmögen fastighetsmagnat har hittats i en av vagnarna.

Det är nu bråttom att hitta mördaren innan tåget anländer till sin slutdestination.

Ombord på tåget måste du och ditt team arbeta tillsammans med hjälp av tågvakten.  Ni behöver snabbt utforska vagnarna, granska vittnesuppgifterna och söka efter bevis för att identifiera gärningspersonen.

Pirate’s Cove

Dags att lämna piratskeppet och bege sig ut på land för ett spännande äventyr där en gömd skatt ska hittas.

Via en interaktiv skattkarta kommer du och ditt lag ställas inför en rad utmaningar. Som belöning får ni virtuella föremål som kommer att behövas i äventyret. Ju fler poäng du får, desto fler platser låser du upp och desto fler föremål samlar du in.

Men som alla bra pirater vet ni att tid är dyrbar, så bråka inte med varandra och förvara era virtuella föremål säkert. Ni vet aldrig när de kan behövas.

Du och dina andra sjöfarare måste arbeta tillsammans för att få så många poäng som möjligt. Det gör att ni förflyttas i kartan i jakten på skatten. Det vinnande laget kommer att vara det lag som når skatten med flest poäng, eller laget med flest poäng.

Gör er redo för en rolig och kreativ teamaktivitet!

Fika med Quiz 

Fika med quiz är en social och lättsam aktivitet som ersätter kafferasten på jobbet eller AW:n med kollegorna. Den spelas i lag och uppmuntrar teamet att varva ner och ha roligt tillsammans.

Med en eventledare via videolänk kommer du att tävla mot andra kollegor, ha kul, motivera varandra och få igång tävlingsandan. Vinnarna är det lag som fåt högst poäng.

Med massor av skratt, skapar denna utmaning en känsla av sammanhållning utan att behöva vara tillsammans.

Spelas i lag via videolänk. Varje deltagare laddar ner vår app via App Store eller Google Play.

Mordgåta 

Testa era detektivfärdigheter i vår spännande online mordgåta. En advokat har hittats död i natt vid en herrgård och en mordutredning har påbörjats.

Den första rapporten tyder på att mordoffret var på herrgården för en skolåterträff tillsammans med en handfull andra gäster. De är nu alla både vittnen och huvudmisstänkta och ert uppdrag är att identifiera den skyldige.

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app som laddas ner på användarnas mobiltelefoner. Deltagarna får även utföra ett antal foto- & videouppdrag med koppling till fallet.

2. Upplägg

Start. Deltagarna har i förväg delats in i lag om ca. 4-5 personer. Minst en person per lag laddar ned vår app till sin telefon.

Deltagarna ansluter till ett videomöte där våra eventledare välkomnar gruppen. Efter en presentation får deltagarna tillgång till spelet genom att skanna en QR-kod via vår app.

Spel. Nu startar aktiviteten och lagen börjar spela. Våra eventledare ser till att alla kommer igång och finns tillgängliga för support, om det behövs.

Avslut. När speltiden är slut återsamlas deltagarna för ett gemensamt avslut. Vi summerar aktiviteten och vinnarna koras med fyrverkerier och en virtuell pokal.

3. Pris & tid 

Startavgift  2 000kr + 200kr/person
Minsta debitering per aktivitet är 5 000kr. Alla priser är ex. moms.

  • Totalt: 85  min (60 min spel + 25 min för intro/ avslut)
  • Eventledare under hela aktiviteten via videolänk.
  • Svenska och engelska
  • En deltagare per lag laddar ner vår app i telefonen.

4. Demo av en aktivitet

Att spela en demo av våra aktiviteter ger en ökad förståelse för konceptet.
Om detta är intressant, hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare att få tillgång till ett demospel. 

Några av våra kunder

Varför välja Happy Spider?

Erbjuds även online

Teambuilding

Populär aktivitet

Målgrupp

Perfekt för Teambuilding, Workshop, Konferens, Kick-off

Gruppstorlek: 6-800 personer
Tid: 85 min
Språk: Svenska eller engelska

Kostnader

Startavgift 2 000kr + 200kr/person
Minsta debitering per aktivitet är 5 000kr. Alla priser är ex. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Roliga aktiviteter för teambuilding - Välj mellan lättsamma och kluriga koncept . Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Johanna
Rekommenderar 5-kampen. Vi har använt oss av Aktiviteter360 tidigare och har alltid varit nöjda.

Happy Spider

Bygg starta team med våra aktiviteter | Happy Spider

Oavsett om ni vill ha en rolig kick-off eller om det är på tiden att lära känna varandra lite bättre via teambuilding, så har vi aktiviteter som garanterat bjuder på många skratt och sätter kollegornas kunskaper på prov. I vårt...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Happy Spider

Kontaktuppgifter till Happy Spider

Happy Spider

Slottsbacken 8
Stockholm

 Visa telefonnummer
happyspider.se


Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Roliga aktiviteter för teambuilding - Välj mellan lättsamma och kluriga koncept , fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information