Visa aktivitet.se som: Mobil

Body Scrubs DIY-kit - Aktivitet på distans!

Kick It Off Event
Distans
1 timme

Beskrivning

Möhippa, födelsedagsfirande eller kick-off?

Nu finns Kick It Off Event´s Create It - Body scrubs som distansaktivitet! En perfekt kreativ aktivitet att hålla på så väl möhippa, födelsedagsfirande eller företagets kick-off. Aktiviteten leds av våra eventledare online där ni guidas genom skapandet av era alldeles unika body scrubs. Förutom kunskapen om hur man skapar en body scrubs utifrån just ditt behov lär du dig även olika råvarors egenskaper och har grymt kul på köpet. Ett nytt sätt att hålla event helt enkelt!

Hur går det till?

  • Ca. 1 vecka innan aktiviteten levereras ditt DIY-kit på posten, som bland annat innehåller basråvaror, burkar, skålar, spatlar, receptmallar och andra redskap för ert skapande.

  • Samtidigt får du även en inköpslista skickad till dig på mailen, med råvaror att handla in till aktivitetsdagen. Samtliga råvaror kan köpas in i alla större matvarukedjor, några råvaror har du även säkert redan hemma.

  • På aktivitetsdagen kopplar ni upp er via videolänk och får en genomgång av råvaror, teknik och hur skapandet kommer gå till. Våra engagerade eventledare guidar er genom skapandeprocessen och ni kan även ställa frågor och få individuell coachning kring hudtyp och råvaror som matchar.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er och samtidigt bidra till att minska smittspridningen av covid-19. Vi rekommenderar att ni inte är en för stor grupp och att ni följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten lagt fram när ni väljer att hålla ert event.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Body Scrubs DIY-kit - Aktivitet på distans!. Det är gratis och inte bindande!

Kick It Off Event

Kick It Off Event

Kanske planerar du en födelsedag, en möhippa eller ett företagsevent? Eller kanske tänker du bjuda hem bästa vännerna på en temafest eller middag? Med Kick It Off Event´s unika koncept kombinerar du kul med att värna om miljön. Vill du...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Kick It Off Event

Kontaktuppgifter till Kick It Off Event

Kick It Off Event


 Visa telefonnummer
www.kickitoffevent.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Body Scrubs DIY-kit - Aktivitet på distans!, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Body Scrubs DIY-kit - Aktivitet på distans!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter