Matlagningsaktivitet över öppen eld - Live eller digitalt

Kreativa Kök Sverige AB
Stockholm
Egen takt
Enligt överenskommelse
matlagningsaktivitet öppen eld

Beskrivning

Matlagningsaktivitet över öppen eld!

Vi lagar en lunch eller middag över öppen eld på en allmän grillplats. Deltagare kan även vara med digitalt från andra platser i landet samtidigt.

Matlagning är en fantastisk teamaktivitet och att göra det utomhus över en öppen eld ger lite annorlunda utmaningar samtidigt som vi kommer nära naturen. Vår kock leder gruppen i matlagningen. Vi har nu en hel del erfarenhet av digitala aktiviteter och kan göra även detta som en "hybrid". Då är vi med en grupp i Stockholm, medan andra grupper kan befinna sig i andra delar av landet under livesändning. Vi har även med en kommunikatör, som fungerar som länk mellan deltagarna online och kocken. Alltså perfekt för stora företag, som är spridda över landet. Det spar dessutom tid, pengar och miljö! Denna aktivitet kan t ex göras som en halvdagsaktivitet som avslutas med en lunch. 

Skicka in en intresseanmälan, så kan vi berätta mer och sedan diskuterar vi ett upplägg som passar er!

Målgrupp

Företagsgrupper som vill utmanas och komma nära naturen. Även de som har ett behov av att arrangera aktiviteter digitalt, för att minska resande som spar tid, pengar och miljö.

Video

Kursledare

Cecilia Walton är kock, diplomerad kostrådgivare och förändringsledare för hållbar mat. Med stort engagemang, entusiasm och humor leder hon sina kursdeltagare till en minnesvärd upplevelse. Cecilia jobbar både med svenska och internationella grupper och anpassar instruktioner på svenska eller engelska. Det kommer ibland specialförfrågningar kring menyer och då diskuterar vi igenom ett lämpligt upplägg för det. När vi har stora grupper har vi förstås fler sociala och engagerade kockar och assistenter som ser till att kvällen flyter på som det är tänkt.

När hon inte håller i matlagningsaktiviteter föreläser hon gärna om Goda matvanor och Mat för Livet. Föreläsningar om hur vi kan leva mer balanserat hälsosamt och hållbart för miljön. Föreläsningar kan göras som ett tillägg på en matlagningsaktivitet.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Matlagningsaktivitet över öppen eld - Live eller digitalt. Det är gratis och inte bindande!

Kreativa Kök Sverige AB

Kreativa Kök- Matlagningsaktiviteter live, cook along digitalt & föreläsningar gärna på hälso- och hållbarhetstema

Sedan 2013 har Kreativa Kök arrangerat matlagningsaktiviteter och kurser för flera tusen personer. Vi älskar att arrangera roliga aktiviteter och skapa minnesvärda upplevelser för våra grupper som lagar mat med oss! Våra kunder säger att vi förmedlar entusiasm, glädje och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Kreativa Kök Sverige AB

Kontaktuppgifter till Kreativa Kök Sverige AB

Kreativa Kök Sverige AB


 Visa telefonnummer
kreativakok.se

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Matlagningsaktivitet över öppen eld - Live eller digitalt

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Matlagningsaktivitet över öppen eld - Live eller digitalt, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information