Konstläger för ungdomar v.30

Kul med Kultur
Sammanfattning
Vingåker
5 dagar
1 500 SEK Momsfri
Kommande starter
Vingåker
2023-07-24 09:00  
1 500 SEK
2023-07-24 14:00  
1 500 SEK
Konstläger för ungdomar

Beskrivning

Dagkonstläger för ungdomar - Kul med Kultur

Vecka 30 kan du mellan 8 och 16 år komma på konstläger på Kjesäter. Lägret är för dig som tycker om att skapa. Vi kommer att vara både utomhus och inomhus på Kjesäter i en inspirerande slottsmiljö. Under fem härliga sommardagar kommer vi skapa i olika tekniker: trycka collografi och screentryck, gjuta händer, skrotskulptur och mycket mer. När konstlägret är slut den femte dagen så får du ta med dina alster hem.

Tider och datum

24-28 juli kl 09:00 - 12:00 för dig som är 8-11 år
24-28 juli kl 14:00 - 17:00 för dig som är 12-16 år

Målgrupp

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och dig som vill fortsätta att utvecklas konstnärligt eller kanske bara behöver en kravlös paus i din vardag. Vi trycker allt på tyg. Om du vill kan du ta med dig egna klädesplagg, örngott eller liknande att trycka på. Kursen riktar sig främst till vuxna, men ungdomar kan gå kursen tillsammans med vårdnadshavare.

Upplägg

8-11 år

Ankomst kl 9:00
Avslutning 12:00

12-16 år

Ankomst 14:00
Avslutning 17:00

Plats

Johanna Bolins Ateljé Kjesäter Stallet 643 92 Vingåker I Kjesäter Stallet ligger Johanna Bolins ateljé. Där finns tillgång till toalett, vatten, kylskåp och micro. Det går att åka buss hit. Det är ca 10-15 minuters promenad till ateljén från bussen, beroende på vilken väg den tar. Lättast är dock att åka bil. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till ateljén.

Mat & boende

I kursen ingår fika och material samt tillgång till ett fantastisk naturområde. Det finns möjlighet att övernatta i enklare rum på slottsområdet. Vill du som anhörig boka ett rum till dig och ditt barn kontaktar du oss i god tid innan. Rummen kostar 500 kr/natt/ person.

Kostnader

1500 kr.

Kursledare

Johanna Bolin och BrittMarie Järnström Lindell

Kursledare Johanna & BrittMarie

Johanna Bolin och BrittMarie Järnström Lindell är utbildade bildlärare och verksamma konstnärer. De har en stor och mångårig erfarenhet av pedagogiskt arbete samt är yrkesverksamma inom sina olika professioner för skapande och konstnärligt arbete.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Konstläger för ungdomar v.30. Det är gratis och inte bindande!

Kul med Kultur

Kultur för både stora och små

Kul med Kultur har kulturprojekt för både stora och små. Vi är en grupp konstnärer och kulturpedagoger som erbjuder kurser och paket till privatpersoner, företag, skolor och andra grupper. Vi har under många år jobbat med både kurser och workshops...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Kul med Kultur

Kontaktuppgifter till Kul med Kultur

Kul med Kultur

Kjesäter
Vingåker

 Visa telefonnummer

Recensioner
Det finns inga recensioner för Konstläger för ungdomar v.30
Intresseanmälan

För att få mer information om Konstläger för ungdomar v.30, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information