Aktiviteter i Ystad

Stärk sammanhållningen med spännande aktiviteter i Ystad. Tror du att rätt plats och aktivitet skapar rätt förutsättningar för ett team att lyckas? Ystad i södra Skåne erbjuder allt från milslånga sandstränder till ett rikt kulturarv. Låt aktiviteterna i Ystad öppna dina sinnen och motivera ditt team!
Filtrera efter
Kategori
Ystad
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 70 träffar
1
2
3
4
Annonser

Populära kategorier

Platser inom Ystad

Reportage inom Ystad

Brett utbud av aktiviteter i Ystad 

I Ystad finns en uppsjö av aktiviteter och saker att se och göra. Ystad är perfekt beläget på södra Skånes kust med milslånga sandstränder. Låt dig charmeras av de medeltida anorna som lever kvar i stadens arkitektur tillsammans med modern tids byggnader och butiker. Ystads erbjuder aktiviteter som passar alla, allt från den äventyrslystne till den tänkande problemlösaren. Oavsett om ni är ute efter en kulinarisk teambuildning eller en fartfylld kick-off för att inspirera och skaka loss kreativa idéer, har charmiga Ystad har något att erbjuda alla. 

Aktiviteter i Ystad för äventyrssugna 

Byt ut de trista kontorsdagarna mot något minnesvärt. Ett team är inte starkare än dess svagaste länk. Sammansvetsa ditt team för framgång och skapa nya minnen tillsammans. 

Älskar du när det går undan? Varför inte ge er ut på vattnet i höga hastigheter och vinande vind i håret? Håll i mössan och byt ut kontorsstolarna mot en fartfylld kick-off i RIB-båt och valsafari. 

Om du hellre stannar inomhus men ändå vill att det går undan, är racingsimulator ett roligt alternativ att testa när du är i Ystad. Utmana kollegorna och se vem som vågar köra snabbast.  

Höj spänning och temperaturen med att gå på glödande kol. Det den här aktiviteten saknar i hastighet tar den igen med råge i Celsius. Stärk gemenskapen och höj teamkänslan när ni tillsammans delar upplevelsen av denna uråldriga tradition som hållit människan trollbunden i tusentals år. 

Aktiviteter i Ystad som skapar en vi-känsla 

Det är inte alla som är bekväma med att sjunga i duschen, än mindre på kontoret. Med härliga körövningar har ni roligt tillsammans och lär er släppa loss. Frigör kropp, sinne och röst med övningar som reducerar stress och stärker sammanhållningen. 

Varför inte göra middagen roligare och mer minnesvärd med ett svängigt musikquiz? Deltagarna slungas mellan olika klassiker då de engagerar sig i att vinna denna härliga tävling. Ett perfekt sätt att skapa gemenskap och för den som vågar bjuda lite extra på sig själv finns det självklart alla möjligheter till dans. 

Släpp loss kreativiteten och prestigen i from av en middag! I Ystad finns många härliga alternativ till teambuilding som inte bara är roliga, utan även smakar gott. Oavsett om ni vill testa något nytt eller redan är en stjärna i köket, är matlagning i Ystad en aktivitet där alla har möjlighet att visa sina färdigheter och avnjuta andras.  

Aktiviteter i Ystad – tankenötter och problemlösning 

Stärk teamkänslan med poängjakt 

För den som vill se och uppleva Ystad på riktigt kan en poängjakt i staden, skärgården eller på landet vara en perfekt idé. Samla poäng, ta er till olika platser och svara på kluriga frågor. Spelet anpassas efter den plats ni befinner er på. En förstärkt team-känsla är garanterad eftersom ni måste förlita er på varandra i stället för Google. 

Kombinera stadsvandring, navigering och frågesport. Upplev Ystad året om! Ni bestämmer själva upplägget – ett alternativ som är snällare mot plånboken. Följ med på en spännande skattjakt som stärker gruppkänslan och ökar samarbetsförmågan samtidigt som ni löser problem, hittar specifika platser och svarar på frågor i lag.  

Varför aktiviteter i Ystad passar alla 

I Ystad finns aktiviteter i alla format. Det finns säsongsbaserade aktiviteter likväl de som är öppna året om. Vissa är välplanerade så att ni ska kunna fokusera på utförandet och problemlösningen. Andra aktiviteter i Ystad är utformade på så sätt att ni själva bestämmer upplägg på de uppgifter som ska lösas. Upplev Ystad under en kulturell teaterupplevelse då ni gissar vem mördaren är, knäck koder under tidspress eller se vem som kan sitta kvar längst på en mekanisk tjur. Oavsett om målet är att stärka sammanhållningen mellan kollegor, ta med kompisar att lösa virtuella mordgåtor eller bygga lådbil med familjen, har Ystad oförglömliga aktiviteter att erbjuda alla.