Escape Room Linköping

Antar du utmaningen? I en nervkittlande kamp mot klockan ska du och dina medspelare lösa spännande uppdrag. Har ni vad som krävs? Välkommen till Escape Room i Linköping. 
Filtrera efter
Escape Room
Linköping
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar
Annonser

Reportage inom Escape Room

Mer om Escape Room i Linköping

Är du på jakt efter en rolig och spännande aktivitet för ditt företag eller kompisgänget? Eller kanske vill du utmana familjen och se vem som är bäst på problemlösning? Då är Escape Room det perfekta valet. I denna aktivitet sätter ni er stresstålighet och samarbetsförmåga på prov. Det är en spännande och nervkittlande aktivitet ni sent ska glömma. Välkommen till Escape Room i Linköping – här kan allt hända. 

Vad är Escape Room?

Escape Room är en gruppaktivitet som har blivit väldigt populär att genomföra under de senaste åren. Under en timmes tid blir du tillsammans med din grupp inlåst i ett rum. När dörren går i lås och klockan börjar ticka är det dags för er att gnugga geniknölarna ordentligt. Nu gäller det att under tidspress använda sin logiska förmåga för att lösa det tilldelade uppdraget och ta er ut ur rummet. Det är en kamp mot klockan och här garanteras det ordentligt med pirr i magen. Har ni vad som krävs för att lösa uppdraget? 

Escape Rooms i Linköping 

Escape Room har slagit igenom med stor kraft och idag finns det ett flertal olika varianter och arrangörer som erbjuder aktiviteten. I Linköping finns det några olika alternativ för dig som är sugen på att testa. Nedan har vi listat några alternativ. Hitta det som passar dig bäst! 

  • Escape Room Game: I detta spännande och utmanande rum gäller det att ta tillbaka kontrollen över ert företags datorer och filer som tagits i beslag av hackare. Jobba tillsammans med din grupp för att lösa uppdraget. Ert företags öde ligger nu i era händer. Kommer ni att lyckas innan tiden rinner ut?

  • Escape Box: Här kommer arrangören till er – smidigt och enkelt! Ni får en tilldelad mystisk box som är fylld med överraskningar, hemligheter, gåtor, kartor, pussel och annat spännande. Har ni vad som krävs för att lösa alla utmaningar? 

  • Escape Games – mysterier att lösa hemma: Detta är den perfekta aktiviteten för ungdomar och barn att lösa på hemmaplan. Med ett Escape Game arrangerar och sköter man förberedelserna på egen hand. Det innehåller allt du behöver som exempelvis rekvisita, gåtor och ledtrådar. Anordna ett kalas eller en fest dina kompisar sent ska glömma med Escape games. 

Vill du veta mer? Läs mer ovan och gör en intresseanmälan så kommer arrangören att kontakta dig.

För vilka passar Escape Room? 

Att genomföra ett Escape Room är roligt, spännande och utmanande. Det är den perfekta teambuildning-aktiviteten för företaget och kollegorna som vill testa på samarbetsförmågan. Denna aktivitet passar även utmärkt för kompisgäng och familjer som vill ta sig an en utmaning. Missa inte denna spännande aktivitet!