Escape room Lund

Samarbete i ett låst rum. Dörren går igen bakom er och ni har nu 60 minuter på er att lösa uppdragen. I denna utmanande aktivitet kommer ni få visa hur väl ni kan samarbeta samt tänka utanför boxen under tidspress. Escape Room i Lund är spännande och teambuildande!
Filtrera efter
Escape Room
Lund
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar
Annonser

Platser inom Lund

Reportage inom Escape Room

Mer om Escape room Lund

Mer om Escape Room i Lund

Letar du efter en aktivitet att göra med kompisgänget eller kanske en teambuildingövning med kollegorna? Då har du hittat rätt! Escape Room är en utmaning utöver det vanliga. Här blir ni som grupp instängda i ett rum och ni har 60 minuter på er att lösa uppdragen för att ta er ut. Logiskt tänkande och er samarbetsförmåga kommer att komma väl till pass. Hur hanterar ni stress och klarar ni av att tänka utanför boxen? Svaret får ni på Escape Room i Lund.

Vad är Escape Room?

Aktiviteten har sitt ursprung i dataspelet med samma namn. Escape Room har spridit sig som en löpeld senaste åren och är numera en väldigt populär aktivitet som finns över hela landet. Olika arrangörer har olika teman och rummen är uppbyggda på olika vis för att göra det så utmanande som möjligt. För att klara uppgiften bör ni vara en grupp med olika kompetenser där ni både är duktiga på att kommunicera och tänka lösningsorienterat. Vågar ni anta utmaningen?

Escape Room i Lund

Det finns flera arrangörer som erbjuder Escape Rooms i Lund. Vissa är i en förutbestämd lokal medan andra är flyttbara och kan anpassas efter just era önskemål. Det går även att göra denna aktivitet på distans så du kan till och med anordna Escape Room hemma.

Olika typer av Escape Rooms

De olika uppdragen har en bakgrundshistoria och håller sig till ett visst tema. Här är några exempel på de som erbjuds i Lund:

  • Ta tillbaka kontrollen över ert företag: Den digitala världen bjuder på utmaningar. Hackarna har tagit över ert företag och katastrofen är ett faktum. Ni är de enda som kan hindra att detta får förödande konsekvenser. Ni måste förstå vad hackarna vill ha innan det är för sent och de raderar företagets känsliga filer.
  • Escape games: En flexibel variant på Escape Room där du själv arrangerar aktiviteten på den plats du önskar och vid den tidpunkt som passar er. När du bokar denna aktivitet får du med allt som behövs och sen får du agera lekledare och förbereda allt innan utmaningen kan börja. Denna aktivitet passar extra bra för familjen då den är anpassad för både stora och små.
  • Escape Box: I denna lagutmaning utlovas adrenalinpåslag och mycket spänning! Även denna variant är flexibel och arrangören kan komma till den lokal ni önskar, exempelvis på kontoret, restaurang eller i en konferenslokal. Varje lag blir tilldelad en box som är full med ledtrådar, kartor, böcker, pussel och gåtor som tillsammans bildar olika utmaningar. Instruktörer är med på plats och minglar mellan lagen. Om ni är riktigt snälla kan de bjuda på ett och annat tips och trix.

Vem passar Escape Room för?

Oavsett om du letar efter en aktivitet att göra med familjen, kollegorna eller vännerna så är Escape Room ett utmärkt val. Som du ser i exemplen ovan finns olika varianter och det går att anpassa efter era förutsättningar, gruppens storlek och åldrar. Är ni redo att ta er an utmaningen? Lycka till!