Escape Room i Norrköping

Känner du dig redo?

Att samarbeta under stress kan vara svårt. Här blir ni inlåsta i ett rum och har 60 minuter på er att lösa mysteriet. Denna teambuildande aktivitet sätter er på prov och vi utlovar en spännande utmaning. Välkomna till Escape Room i Norrköping!
Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Mer om Escape Room i Norrköping

Escape Room är en utmaning utöver det vanliga! Du och några vänner eller kollegor blir inlåsta i ett rum med några olika uppdrag som måste lösas inom 60 minuter. Här gäller det att vara logisk, tänka utanför boxen och klara av att samarbeta under stress. En utmanande teambuildingaktivitet som passar många åldrar!

Vad är Escape Room?

Denna aktivitet har fått sitt namn efter ett dataspel med samma namn. Under de senaste åren har Escape Rooms blivit alltmer populära och det finns nu många olika arrangörer som erbjuder olika utmanande rum. Dörren är låst och ni har en timme på er att lösa mysteriet. För att klara uppgifterna krävs att ni kommunicerar, samarbetar och är lösningsfokuserade. Det är en fördel att vara en grupp med olika kompetenser såsom intelligens, fingerfärdighet och snabbhet. Har ni vad som krävs?

Escape Room i Norrköping

I Norrköping finns det flera arrangörer som erbjuder Escape Rooms. Det finns de som är i utsedda lokaler men även de som är flexibla och kan göras hemifrån eller annan valfri plats. För den som önskar går det även att göra utomhus.

Olika typer av Escape Rooms

Utmaningarna hos de olika arrangörerna brukar ha olika teman. Här är några exempel på de Escape Rooms som finns i Norrköping:

  • Escape Box: Denna aktivitet kan genomföras på den plats ni väljer. Arrangören kommer till er och riggar upp för en utmanande timme. Ni får en mapp med uppgifter som ni måste lösa för att ta er in i boxen där ytterligare utmaningar väntar. Pussel, gåtor, kartor och mycket annat.
  • Ta tillbaka kontrollen över ert företag: Hackarna har tagit över och ni är de enda som kan hindra en fruktansvärd katastrof. För att undvika att de raderar företagets känsliga datafiler måste ni förstå vad hackarna vill ha innan tiden är ute.
  • Escape games: Denna aktivitet gör du själv iordning hemma. Du får en produkt med enkla instruktioner inklusive gåtor, ledtrådar och liknande och sen kan du bjuda in vänner eller kollegor. Denna utmaning passar även barn och ungdomar och är därmed en perfekt familjeaktivitet.

Vem passar Escape Room för?

Som du kan se i beskrivningen ovan finns det olika Escape Rooms beroende på era förutsättningar. Det är en aktivitet som både kan göras med familjen, vännerna eller kollegorna. Aktiviteten kan även anpassas efter gruppens storlek och var ni befinner er. Vågar ni ta er an utmaningen? Lycka till!

Jämför aktiviteter