Escape Room Örebro

Har ni vad som krävs?

Här blir ni tillsammans inlåsta i ett rum och måste i en kamp mot klockan lösa det tilldelade uppdraget. Har ni vad som krävs för att ta er ut? Välkommen till Escape Room i Örebro.
Visar 1-4 av 4 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar

Mer om Escape Room i Örebro 

Vill du testa på en nervkittlande och spännande aktivitet tillsammans med ditt kompisgäng eller dina kollegor? Eller varför inte utmana familjen i en kamp mot klockan? I ett Escape Room får du tillsammans med dina medspelare testa på er samarbetsförmåga och stresstålighet när ni hittar ledtrådar och löser uppdrag för att ta er vidare i spelet eller ut ur rummet. Det är den perfekta teambuilding-aktiviteten för er som vill ha roligt tillsammans. Besök Escape Room i Örebro för en upplevelse ni sent ska glömma!

Vad är Escape Room 

Escape Room är en aktivitet som genomförs i grupp. Tillsammans blir ni under en begränsad tid inlåsta i ett rum. Rummen kan ha olika teman som till exempelvis en fängelsecell eller rymdstation. När dörren går i lås bakom er och tiden startar gäller det för er att slå era kloka huvuden ihop. Har ni vad som krävs för att lösa uppdraget innan tiden rinner ut? 

Escape Room i Örebro

Escape Room är en populär aktivitet och i Örebro finns det flera arrangörer som erbjuder olika alternativ. Hitta det som passar er bäst! Här är några exempel på vad du och din grupp kan välja på: 

  • Escape Room Game: I detta spännande rum har ert företags filer och datorer tagits i beslag av envisa hackare. Det är nu upp till er att tillsammans jobba för att rädda företaget. 

  • Escape Box: I denna variant av Escape Room kommer arrangören till er – bra va? Här får ni en egen mystisk box som innehåller gåtor, hemligheter, ledtrådar och uppdrag för er att lösa. Antar ni utmaningen? 

  • DEADLINE – ett mobilt Escape Room: Knäck koden och hitta nyckeln! Här måste ni tillsammans samarbeta för att rädda ert företags data som har blivit oläslig och krypterad. Detta rum är perfekt som företagsaktivitet då den tar fram er teamanda och testar er kreativitet – roligt och spännande! 

  • Escape Games – mysterier att lösa hemma: Anordna en fest dina gäster sent kommer glömma. Escape games innehåller allt du behöver för att arrangera ditt egna Escape Room på hemmaplan. Låt dina gäster lösa spännande ledtrådar, gåtor och mysterier. 

För vem passar Escape Room? 

Ett Escape Room är en utmanande men rolig aktivitet som passar lika bra för företaget som för kompisgänget eller familjen. Utmana varandra och upptäck vem som är bäst på problemlösning. Ska du anordna en möhippa eller svensexa? Då är Escape Room den perfekta aktiviteten för er. 

Vill du veta mer om Escape Room i Örebro? Läs mer och gör din intresseanmälan ovan idag! 

Jämför aktiviteter