Escape Room i Umeå

Vågar du anta utmaningen?

Dörren stängs bakom er och ni gör er redo att lösa uppdragen innan tiden rinner ut. Här kommer ni få svar på hur bra ni samarbetar under press och vem av er som är bäst på att lösa klurigheter. Escape Room i Umeå är spännande, nervkittlande och teambuildande!
Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Mer om Escape Room i Umeå

Vill ni ha en aktivitet som både är spännande och sätter er samarbetsförmåga på prov? Då kan vi varmt rekommendera Escape Room. Det är en utmaning där ni är en grupp som blir inlåsta i ett rum och har en rad olika uppdrag som måste lösas innan tiden är ute. För att klara det på 60 minuter så krävs att ni kan tänka utanför boxen, vara logiska samt stresståliga. Denna teambuildande aktivitet passar både kollegorna, vännerna eller familjen.

Vad är Escape Room?

Denna aktivitet har sitt ursprung i ett dataspel som heter Escape Room. Under de senaste åren är det allt fler arrangörer som erbjuder Escape Rooms och detta gäller även i Umeå. De olika rummen har ofta teman och uppdragen skiljer sig åt. För att ni ska lyckas med ert uppdrag krävs att ni kommunicerar, samarbetar och tänker lösningsorienterat. Det är en fördel med en grupp med olika kompetenser för att bäst lyckas med denna utmaning. Har ni vad som krävs?

Escape Room i Umeå

I Umeå finns en rad olika arrangörer som erbjuder denna utmanande aktivitet. Det finns alternativ där man antingen är i en förutbestämd lokal och även som du kan göra hemma, utomhus eller på en annan plats du önskar.

Olika typer av Escape Rooms

Ofta har de olika utmaningarna ett visst tema som genomsyrar alla uppdrag och klurigheter. Här är några exempel på de som erbjuds i Umeå:

  • Ta tillbaka kontrollen över ert företag: Katastrofen närmar sig! Hackarna har tagit över ert företag och ni är de enda som kan hindra att det leder till förödande konsekvenser. Hackarna hotar att radera företagets känsliga filer och ni måste förstå vad de vill ha innan det är för sent.
  • Escape games: Detta är för dig som vill ha en flexibel variant på Escape Room. Det här arrangerar du själv, var du vill och när du vill. Du får med allt du behöver och sen får du agera lekledare och förbereda det som behövs innan utmaningen kan börja. Denna aktivitet passar extra bra för familjen då den är anpassad för både stora och små.
  • Escape Box: Adrenalinfylld lagutmaning som ni kan flytta med er till exempelvis en konferenslokal eller på kontoret. I boxen finns ledtrådar, kartor, böcker, pussel och gåtor som tillsammans bildar olika utmaningar. Instruktörer finns med på plats och minglar mellan lagen och om ni är riktigt snälla kan de bjuda på ett och annat tips och trix.

Vem passar Escape Room för?

Det här är en aktivitet som kan anpassas efter era förutsättningar och fungerar utmärkt i sällskap med kollegor, familj eller vänner. Det går även att anpassa efter gruppens storlek och på vilken plats ni vill genomföra uppdragen. Är ni redo att ta er an utmaningen? Lycka till!

Jämför aktiviteter