Visar 1-5 av 5 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-5 av 5 träffar

Stadsvandringar

Gå en stadsvandring med kollegorna på er kick off eller konferens. En stadsvandring är trevlig och fylld med intressant fakta och historiska och betydande platser. Stadsvandringar är anordnade turer som går ut på att tillsammans får mer information om olika saker. Till exempel kan vandringarna ha olika teman som en historisk vandring genom Stockholm då man lär sig mer och besöker olika platser som haft historisk betydelse.

Spökvandring

Gå en kuslig vandring tillsammans. Kanske med familjen, vännerna eller kollegorna. En spännande aktivitet vid konferensen, kick offen eller kanske vid någons födelsedag. Under en spökvandring får ni höra om gamla myter och seder, spökhistorier som ger kalla kårar och ibland stöter man även på ett spöke eller två.

Andra guidade turer

Om man vill ut i naturen under ordnade former och uppleva nya saker kan man gå på en guidad tur. Upplev naturen på nära håll och till exempel titta på björnar. Björnskådning eller björnsafari varar vanligtvis en eller flera dagar och brukar vara en upplevelse utöver det vanliga. Man kan även gå på andrade guidade turer som till exempel  örnvandring eller bäversafari. Gör något nytt och lärorikt i naturen, upplev något du aldrig upplevt förut!

Mer inom området
Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer