Aktiviteter i Linköping

Få en oförglömlig upplevelse

Letar du efter oförglömliga upplevelser och spännande aktiviteter för företag och grupper i Linköping har du hittat rätt. Här har vi samlat alltifrån gokart och matlagningsaktiviteter till stadsvandringar och fisketurer. 
Visar 1-20 av 60 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 60 träffar
1
2
3

Vi vill göra det lättare att hitta roliga saker att göra i Linköping. Därför har vi samlat gruppupplevelser och företagsaktiviteter på en och samma sida. Här hittar du aktiviteter som passar såväl möhippan som kickoffen. Anordna en upplevelse som få kommer att glömma i första taget. Tänk på vilken grupp du ska anordna eventet för och låt sedan din egen fantasi sätta gränserna. Ta med folk på en helikoptertur, dansa loss tillsammans eller laga en utsökt ragu ihop.

Aktiviteter för möhippor och svensexor i Linköping

Varje år gifter sig mer än 50 000 människor, vi dryftar oss till att säga att det anordnas ungefär lika många svensexor och möhippor årligen. Möhippan och svensexan syftar till att skicka iväg bruden och brudgummen in i äktenskapet med ett hejdundrande roligt avslutsparty. I Linköping kan man bland annat gå på skattjakt med geocaching, paddla kanot eller gå på vin- eller ölprovning.

Se till att tänka på festens huvudperson och dennes preferenser och intressen. Är det en mästerkock vi har att göra med så kanske hen tycker det är kul att stajla i köket under en matlagningskväll tillsammans. Är det en hurtig person vi har att göra med så kanske klättring eller dykning är något som lockar mer. Välj noga och se till att skapa minnen för livet.

Aktiviteter för kick-off, företagseventet eller teambuilding

Är det hög tid att svetsa ihop teamet inför den nya terminsstarten? Eller försöker du hitta nya vägar att bygga relationer med dina kunder? En aktivitet är ett avslappnande sätt att mötas och ett enkelt sätt att träffas. I Linköping finns det en salig blandning av storföretag som Saab och mindre lokala företag. Oavsett hur stort ditt företag är så finns det aktiviteter som passar just er.

Har du en viktig storkund som du vill bjuda ut på lite extra skoj? Då finns det ett flertal aktiviteter som du kan välja mellan. Varför inte avnjuta ett par goda glas vin under en vinprovning? Eller gå på stadsvandring och upptäcka Linköping tillsammans. Det finns många roliga aktiviteter att göra i Linköping, ta en titt i listan ovan och hitta den aktivitet som passar just ert event.

Jämför aktiviteter