Visar 1-5 av 5 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-5 av 5 träffar

I listan ovan finner du aktiviteter inom området massage. Om du behöver reda ut begreppen så kan du läsa generell information om några av de vanligaste behandlingarna nedan.

Massage

Det finns en rad olika varianter av massage men alla former syftar till att mjuka upp kroppen genom knådning, kramning eller gnidning av dina muskler. Om du inte tidigare har varit på en massagebehandling kan det vara dags. Med dagens stillasittande är värk i axlar, rygg och nacke väldigt vanligt. Ett problem som enkelt kan botas med hjälp av massage och allmän aktivering. Massagebehandlingarna varierar i intensitet och längd och de flesta massörer är flexibla och hjälper dig hitta den behandlingsform som passar dig bäst.

Här kommer en kort förklaring av de vanligaste typerna av massagebehandlingar.

Klassisk massage - Svensk massage

Under 1800-talet utvecklades den klassiska massagen som också kallas svensk massage. Den utgår ifrån rörelserna i den svenska gymnastiken och syftar till att öka blodcirkulationen, skapa balans mellan muskler och skellet samt stärka musklerna.  I klassisk massage utförs främst strykningar, glidningar, knådningar, snabba vibrationsslag och vibration.

Thailändsk massage

Thailändsk massage skiljer sig från klassisk massage på många sätt. Den främsta skillnaden är att man inom thailändsk massage använder händer, fötter, armbågar och knän för att stäcka ut och massera din kropp. Syftet med massagen är att frigöra blockeringar i kroppen så att energiflödet inte täpps igen. Genom att tänja, sträcka och massera muskler ökar din rörlighet och stela muskler försvinner. Den thailändska massagen är väldigt populär i Sverige och många upplever den som mer effektiv än klassisk massage.

» Massage i Stockholm
  

Några kommentarer från personer som varit på behandlingar

"Jag och mina kompisar var på klassisk massage en timme i vintras och jag hade inga speciella förväntningar. Jag blev helt frälst, det var så underbart avslappnande och skönt. På vägen hem kände jag mig lätt och kroppens spänningar hade släppt. Jag kan minnas att den känslan satt kvar länge efter"

Jämför aktiviteter
Behandlingar på Centralbadet

Vi erbjuder ett av Stockholms största utbud av behandlingar i vårt anrika spa. Välkommen till Centralbadet!

Läs mer