Presentkort

Ge bort en uppskattad present

Här hittar du aktiviteter och upplevelser som kan köpas som presentkort hos arrangören. Att upplevelser är populära presenter är det ingen som har missat. Ge nära och kära något de alltid kommer minnas.
Visar 1-7 av 7 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-7 av 7 träffar

Att uppleva nya saker och prova på roliga aktiviteter är väldigt omtyckt av de flesta. Att göra något nytt eller aktivera sig med sina vänner är både bra för sammanhållningen och vänskapen. Att ge bort en upplevelse till någon är en väldigt bra present i form av ett presentkort.

Att få ett presentkort är förutom trevligt även smidigt. Då kan man själv, inom en bestämd tidsgräns, bestämma när man vill göra aktiviteten, vilket ger mottagaren av presentkortet större valfrihet. Ibland kan man även ge presentkort på en summa, istället för på en bestämd aktivitet, vilket gör att den som får presentkortet kan välja själv vilken aktivitet den vill göra hos arrangören.

Ett presentkort är alltid uppskattat och passar till många olika tillfällen som födelsedagar, julafton eller examenspresent. Varför inte ge ett presentkort på en spabehandling till mamma på morsdag, eller till flick- eller pojkvännen på alla hjärtansdag?

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer