Visar 1-20 av 169 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 169 träffar
1
2
3
4
...
9

Mer om aktiviteter i Skåne

Är det dags att boka in en aktivitet inför den stundande kickoffen eller möhippan men du vet ännu inte vad? Då har du hittat rätt. Här finns en uppsjö av roliga, utmanande, goda och kreativa aktiviteter som passar både gruppen och företaget. Och för er som föredrar att hålla social distans finns även flertalet aktiviteter med möjlighet att utföra på distans.

Här är en del av de aktiviteter som erbjuds i Skåne.

Lär känna kollegorna

Många företag har ett eller fler tillfällen varje år där man vill starta upp den nya terminen eller bara utbyta erfarenheter och skapa nya strategier. I samband med detta passar det utmärkt med en aktivitet för att stärka teamet. I Skåne hittar ni till exempel mångkamp, teambuilding eller andra kreativa aktiviteter för företaget.

Företagsaktiviteter i Skåne

Gruppen med smak

Är ni ett gäng som älskar att laga och äta riktigt god mat? Då har vi aktiviteten för er! I Skåne finns flera matrelaterade aktiviteter där ni blir utmanande i köket. Eller vill ni hellre slå er ner och njuta av smakrika drycker? Här finns både öl-, rom- och vinprovning. Vad vill ni helst lära er mer om?

Mat & Dryck i Skåne

Den musikaliska gruppen

Är ni ett gäng där någon alltid nynnar på en låt eller finns det kanske någon i teamet som aldrig kan sitta still när det kommer en bra låt i högtalarna? Får vi föreslå körsång (både för kompisar och företag), salsa och rytmisk bachata. Eller varför inte utmana varandra i ett musikquiz?

Musik & Teater i Skåne

Musikquiz i Skåne

Kreativa gänget

Vill ni använda er kreativitet och göra något riktigt roligt tillsammans? Vad sägs om en skattjakt? Kanske ni hellre vill lösa en riktigt klurig mordgåta? För er som vill leva ut er kreativitet kan vi även rekommendera att prova på att göra er egen reklamfilm. Hur kul låter inte det?

Uppdrag & Rollspel i Skåne

Natur och sport

För den sportiga gruppen som mer än gärna tillbringar så mycket tid som möjligt i naturen finns en mängd olika aktiviteter. Här kan ni till exempel testa på mountainbike eller bågskytte. Eller varför inte ta en fridfull kanottur tillsammans? I denna kategori hittar ni även aktiviteter som vandring, tumlarsafari och skogsbad. Vill ni ha det lite mer fartfyllt? Sikta på varandra i paintball!

Natur & Vildmark i Skåne

Sport & Utmaning i Skåne

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer