Stadsvandring

Se staden ur ett nytt perspektiv

En stadsvandring sker med en guide som är specialiserad inom ett område. Ni får lära er om stadens historia, arkitektur och om människorna som levt där. En stadsvandring kan man gå med företaget i samband med konferens eller kick off.
Visar 1-19 av 19 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-19 av 19 träffar

Mer om stadsvandring

Att går en stadsvandring är en trevlig aktivitet som passar bra vid flera olika tillfällen. Till exempel kan man gå en stadsvandring med företaget, på en kick off eller i samband med en konferens. Under en stadsvandring får du se staden ur ett nytt perspektiv. Du får lära dig om stadens historia, arkitektur och om männsikorna som levt där. Stadsvandringar kan ha olika teman, oftast finns det en stadsvandring som passar just dig. Kanske gå en stadsvandring i kärlekens tecken, eller en stadsvandring med arkitektur som huvudämne?

Alla stadsvandringar sker med en guide som är specialiserad inom ett område. Gudien kommer på ett beskrivande sätt berätta allt ni kan tänkas veta vid er stadsvandring.

Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer