Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-20 av 22 träffar
Visar 1-20 av 22 träffar
12

Mer om stadsvandring

Att går en stadsvandring är en trevlig aktivitet som passar bra vid flera olika tillfällen. Till exempel kan man gå en stadsvandring med företaget, på en kick off eller i samband med en konferens. Under en stadsvandring får du se staden ur ett nytt perspektiv. Du får lära dig om stadens historia, arkitektur och om männsikorna som levt där. Stadsvandringar kan ha olika teman, oftast finns det en stadsvandring som passar just dig. Kanske gå en stadsvandring i kärlekens tecken, eller en stadsvandring med arkitektur som huvudämne?

Alla stadsvandringar sker med en guide som är specialiserad inom ett område. Gudien kommer på ett beskrivande sätt berätta allt ni kan tänkas veta vid er stadsvandring.

Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer
Provningar för den tävlingsinrik...

Njutningsfrämjandet i Göteborg har tagit provningar av olika slag till en ny nivå. Här kombineras nya smaker och ny kunskap med en frågesport som tar dig igenom provningen. Du kan prova vin, öl, ost, choklad och andra delikatesser.

Läs mer
Moderna utomhusaktiviteter
Xnote

Xnote erbjuder engagerande utomhus-aktiviteter som är baserade på modern, mobil teknologi. Vi skapar kompletta, attraktiva aktiviteter för er som ni sedan enkelt genomför själva vilket ger en låg kostnad. 

Läs mer