Jakter

Ulkeröds Gård, i Munkedal
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

VÅRA JAKTER

Som en helt naturlig del i vårt utbud så erbjuder vi våra kunder att uppleva jakt, i olika former, när den är som bäst. Alla jakter som arrangeras på Ulkeröds Gård håller en mycket hög jaktetik, säkerhet och leds alltid utav yrkesjägare Oskar Johansson. På fågeljakterna finns det alltid duktiga apportörer och på klövviltsjakterna har vi duktiga eftersöksekipage på plats.

Våra utbildningsjakter

Vi har olika upplägg och har komponerat många jakter så att de ska passa nyutexaminerade jägare som kanske har svårt att hitta mark att jaga på. Dessa jakter kallar vi för ”utbildningsjakter”. Här läggs mycket fokus på att alla deltagare ska känna sig delaktiga med alltifrån pedagogiska genomgångar inför dreven till att vi gemensamt tar hand om fällt vilt. Vi erbjuder både andjakter, småviltsjakter och klövviltsjakter med detta upplägg.

Vill du veta mer om våra jakter, fyll i formuläret så blir du kontaktad av vår yrkesjägare Oskar Johansson för mer information.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Munkedal

Målgrupp

Företag och sällskap

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Jakter. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ulkeröds Gård
Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas

Här är landskapet böljande, vackert och varierat – skog, sjöar, bergsknallar, åkrar, ängar och hagar om vartannat.Den gamla kulturbygden har aldrig lämpat sig riktigt väl för storskaligt jordbruk. Folket här har fått försörja sig på lite av varje – jakt,...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Ulkeröds Gård

Highlights