Escape Room i Borås

Samarbetsövning mellan fyra väggar!

Under 60 minuter ska ni samarbeta för att lösa era uppdrag med hjälp av olika ledtrådar och frågeställningar. En spännande aktivitet som passar utmärkt för både kollegorna eller kompisgänget. Välkommen till Escape Room i Borås! 
Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Mer om Escape Room i Borås

Det här är en aktivitet för er som vill sätta samarbetsförmågan på prov och njuta av 60 minuter av spänning och teambuilding under tidspress. Escape Room är en flexibel aktivitet som fungerar utmärkt för kompisgänget, kollegorna eller varför inte familjen. Här är det viktigt att kunna tänka utanför boxen, vara logisk och samtidigt hålla tungan rätt i mun. Hinner ni lösa mysteriet innan tiden är ute? Det återstår att se på Escape Room i Borås.

Vad är Escape Room?

Idén till Escape Room kommer ursprungligen från ett dataspel med samma namn. Denna aktivitet har vuxit de senaste åren och konceptet går ut på att en grupp människor blir inlåsta i ett rum och där blir de tilldelade olika uppdrag som tillsammans löser ett mysterium. Gruppen har 60 minuter på sig att komma fram till olika ledtrådar och svar för att på så vis lösa alla uppdrag i tid. Här är viktigt med att bra samarbete, en god kommunikation och förmågan att tänka ett steg fram.

Escape Room i Borås

I och med att aktiviteten har blivit alltmer populär har det även blivit fler arrangörer och utspritt över hela landet. Vissa kan även anpassa aktiviteten till en viss plats, en större grupp personer eller köra utomhus.

Olika typer av Escape Rooms

Ofta byggs utmaningen upp kring en viss miljö och bakgrundshistoria och uppdragen har en koppling till detta. Här är några exempel på teman som finns i Borås:

  • Ta tillbaka kontrollen över ert företag: Hackarna har tagit över ert företag med alla servrar och känsliga filer. Ert uppdrag är att förhindra en katastrof. Om hackare inte får sin vilja igenom och kommer de att radera allt på servrarna. Ni har 60 minuter på er!
  • Escape games: Vill du inkludera hela familjen i denna aktivitet? Här erbjuds en flexibel variant som fungerar utmärkt även för barn och ungdomar. Du får allt du behöver för att bygga upp denna aktivitet hemma eller på valfri plats. Här krävs kunskaper inom matematik, språk, logik och inte minst samarbete!
  • Escape Box: Har ni en konferens eller befinner er på en restaurang eller liknande? Inga problem! Med Escape Box kan ni välja lokal och så kommer de till er och skapar en kväll utöver det vanliga. Varje bord bildar ett lag och ni har nu 60 minuter på er att lösa uppdragen ni blivit tilldelade.

Vem passar Escape Room för?

Det här är en aktivitet som passar att göra både med kollegorna, familjen eller vännerna. Som du kan läsa i exemplen ovan finns olika varianter och det går att anpassa efter era förutsättningar såsom ålder, plats och gruppens storlek. Är ni redo att ta er an utmaningen? Lycka till på Escape Room i Borås!

Jämför aktiviteter