Escape Room i Kalmar

60 minuter att ta er ut!

Dörren stängs bakom er och tiden börjar ticka. Under 60 minuter är det fullt fokus på att samarbeta och lösa era tilldelade uppdrag. En spännande aktivitet som passar både kollegor och kompisar. Har ni vad som krävs? Välkommen till Escape Room i Kalmar! 
Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Mer om Escape Room i Kalmar

Mer om Escape Room i Kalmar

En samarbetsövning med mycket spänning! Denna aktivitet passar utmärkt för att svetsa samman teamet och se vad ni klarar av att klura ut under tidspress. Kan ni dessutom tänka utanför boxen, har en logisk förmåga och god kommunikation så kommer det gå galant! Vågar ni ta er an utmaningen? Det återstår att se på Escape Room i Kalmar.

Vad är Escape Room?

Denna aktivitet har skapats utifrån ett dataspel med samma namn. Idag finns det arrangörer över hela Sverige och det går ut på att en grupp personer blir instängda i ett rum och får flera uppdrag att lösa innan tiden är ute. Klockan räknar ner från 60 minuter och om du är expert på att arbeta under tidspress är detta något för dig. Förutom att vara stresstålig är det en fördel om du är bra på att samarbeta och kommunicera.

Escape Room i Kalmar

Aktiviteten utspelar sig vanligtvis innanför fyra väggar och för att komma ut måste ni lösa uppdragen. Numera finns även varianter på denna aktivitet där man kan vara på en annan plats eller till och med utomhus.

Olika typer av Escape Rooms

Uppdragen som ni blir tilldelade har ofta en bakgrundshistoria och en miljö som de utspelar sig i. Här är några exempel på teman som finns i Kalmar:

  • Ta tillbaka kontrollen över ert företag: Katastrofen är nära! Ett gäng hackare har tagit över era företagsservrar och har nu makten över många känsliga filer. Ert uppdrag är hindra hackarna från att utnyttja sin makt och radera filerna. Kommer ni hinna i tid?
  • Escape games: Denna variant passar utmärkt för dig som vill inkludera hela familjen och dessutom välja en egen plats. Här får du allt du behöver för att arrangera denna utmanande aktivitet hemma eller på valfritt ställe. Här finns fördel om du har goda kunskaper inom matematik, språk, logik och inte minst samarbete!
  • Escape Box: Om ni exempelvis befinner er på en konferensanläggning eller kanske en restaurang kan denna aktivitet komma till er. Varje bord bildar ett lag och nu är det upp till er att lösa uppdragen. En aktivitet utöver det vanliga!

Vem passar Escape Room för?

Denna aktivitet passar både för dig som letar efter något att göra med kollegorna men även med kompisarna eller familjen. Som du ser i exempel ovan så finns flera varianter och det går att anpassa efter era önskemål och gruppstorlek. Vågar ni testa denna nervkittlande utmaning? Lycka till på Escape Room i Kalmar!

Jämför aktiviteter